Kahramanmaraşspor farklı yenildi!

2.Lig Beyaz grupta en güçlü ekonomiye ve kadroya sahip olan lider Manisa Futbol Kulübüne, Kahramanmaraşspor 3-1 mağlup oldu.


 
Kahramanmaraşspor kalecisi Murat Hocaoğlu'nun 90 dakika boyunca kalesinde devleştiği karşılaşmada ilk yarı gol sesi çıkmadı. Manisa Futbol Kulübünde Sertaç Çam'ın yıldızlaştığı müsabakada  perde 50.dakikada Kahramanmaraşspor'da Mert Ilıman topu kendi kalesine atmasıyla açıldı. Güçlü rakibi karşısında dirençi kırılan temsilcimiz  58 .dakikada Sertaç Çam ve 83.dakikada Nizamettin Çalışkan'ın gollerine engel olamadı. maçın skorunu ise    Kahramanmaraşspor'un tek golünü  ise 90.dakikada Recep Türköz uzaktan attğı gol ile  skoru 3-1 olarak belirledi. 


 
Mümin Özkasap Spor Tesislerinde oynanan Manisa Futbol Kulübü - Kahramanmaraşspor maçını Ankara Bölgesinden Alper Akarsu yönetti. Alper Akarsu'nun yardımcılıklarını ise Ankara Bölgesinden Aykut Küçük ile Serdar Osman Akarsu yaptı. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Ankara Bölgesinden Gürcan Hasova oldu. 

 

2.Lig Beyaz grupta 10 maçta sadece 1 kez berabere kalan hiç mağlup olmayan Manisa Futbol Kulübü puanı 28 yaparken, Bu sezon 7 maç oynayan Kahramanmaraşspor ise 7 puanda kaldı.