İnşaat malzemelerindeki stok bittiğinde fiyatlar aratacak!

Hacıbebekoğlu, “Pandemi sürecinde birçok sektörde durma ve gerileme olduysa da bizim sektörde çok fazla bir gerileme olmadı.”dedi.

 

“Sokağa çıkma yasağı günlerinde evlerdeki tadilat arttı”

 

Pandemi sürecinde sokağa çıkma yasağı olduğu günlerde vatandaşların evlerinde tadilat yaptıklarından dolayı işlerinin bu süreçte de devam ettiğine dikkat çeken Mustafa Nazmi Hacıbebekoğlu,“Hacıbebek inşaat malzemeleri olarak ağırlıklı olarak boya, parke sıhhi tesisat ve nalbur dediğimiz her türlü inşaat malzemelerini satıyoruz. Köklü bir firma olduğumuz için piyasa tanınan bilinen bir markayız ve bu yüzden vatandaşlarımız bizleri güvenle tercih ediyorlar. Biz onları incitmiyoruz onlarda bizi incitmiyorlar, kendilerine çok teşekkür ediyoruz.  Pandemi sürecinde birçok sektörde durma ve gerileme olduysa da bizim sektörde çok fazla bir gerileme olmadı. Örneğin soka çıkma yasağı olduğunda vatandaşlarımız evlerinde ufakta olsa bakımlar yaptılar. Buda ister istemez tabi ki işlerimizi etkiledi.” Diye konuştu.

 

 

“İnşaattaki stok çok fazla”

 

Pandeminin köklü ve güçlü firmaları etkilemediğini kaydeden Hacıbebek ticaret inşaat malzemeleri firma yetkilisi Hacıbebekoğlu şunları söyledi: “Son dönemlerde inşaat malzemelerinde ciddi oranda bir artış oldu. Bu fiyat artışları şuan için bizim fiyatlarımıza yansımadı.  Çünkü elimizde stokumuz mevcut bu stoklar bittiğinde ister istemez fiyatlarda da bir artış söz konusu olacak. Şuanda satışlarımız liste fiyatının altında satışlar oluyor. Sektörümüzde rekabet çok fazla ve ürün stoku çok fazla bulunuyor. Birçok firma borçlarını ödeyebilmek için ellerindeki ürünleri çok az karla satış yapıyorlar. Bizlerde bu malzemelerden alıp satıyoruz. Biz ürün tedariki konusunda sorunlar yaşamıyoruz. Satışlarımızda geçtiğimiz yıla göre tabi ki belirli bir oranda düşüşler oldu ama bu süreç güçlü ve köklü firmaları pek etkilemedi.”

 

 

Hacıbebek ticaret inşaat malzemeleri adres: Serintepe mah. Mağralı ökkeş cad. apt. altı no: 53/A