Başkan Okumuş müjdeleri peş peşe verdi!

İşte başkan Okumuş’un o paylaşımları: “

 

3. ‘sünü Türkoğlu merkez İstasyon Mahallemize başladığımız Millet Konağı inşaatını yakında bitiriyoruz.

 

 

Şekeroba mahallemize ikinci taziye evini (millet konağı) yapıyoruz. Osmanlı mimarisinde inşaatına başladığımız millet konağı bay ve bayanlara; cenaze, kütüphane, halk eğitim kursu ve toplantılar için hizmet verecek ve 2 ay sonra bitecek. Hayırlı olsun.

 

 

Beyoğlu Mahallemize yüzde 90 ‘ı su olan bir park inşa ediyoruz. Şelaleler, havuz ve göletlerin olduğu harika bir park. Bir buçuk ay sonra hizmetinizde.

 

6 ay önce yapımına başladığımız”400 bin metrekare” Şekeroba Millet Bahçesi inşaatı hızla devam ediyor. Baharda bölge halkımıza hizmet verecektir. Hayırlı olsun.


Beyoğlu Deresi’nin iki tarafına yeni bir cadde ve bisiklet yürüyüş yolu aynı zamanda yeşil alan ve park çalışmasına başlıyoruz. Asfalt için Hayrettin Güngör başkanıma teşekkür ederim.Hayırlı olsun.


Türkoğlu İmalı Deresi 2.etap yürüyüş ve bisiklet yolu bitti. Ağaçlandırma ve aydınlatma işlemleri de tamamlanarak özellikle devlet hastanesi ile Gaziosmanpaşa Mahallemize yaya ulaşımı ve spor yapanlar için tercih edilebilir. Hayırlı olsun.”