Kalabalıktan Uzak Rotalar!

Kadıkalesi


Bodrum Yarımadası'nın en batı ucunda bulunan Kadıkalesi, Ege'deki Yunan adalarını selamlayan bir köy olup Turgutreis ile Gümüşlük arasında doğa harikası bir yer.


Karaincir


Karaincir Koyu'nun geniş ve uzunca kumsalı, kumsal boyunca otelleri, restoranları ve suyun üzerinde güneşlenmek üzere kurulu küçük iskeleleri sakinliği seven tatilcilerin favori noktalarından. 


Güllük


Mandalya Körfezi ve Asin Koyu çevresinde kurulmuş; sahili, balıkçıları, kahveleri ve lokantaları ile sevimli bir balıkçı köyü olan Güllük, deniz kenarında, az gürültülü, biraz daha sakin bir tatil isteyenlere hitap ediyor. Burası ayrıca Hermiyas efsanesinin de geçtiği yer. Efsanenin anısına dikilen orijinal heykel bugün Efes Müzesi'nde sergilenirken, simgesel olarak yerine konulan heykel ise Güllük sahilinde ziyaretine gelenleri karşılıyor. 


Koyunbaba


Yalıkavak ve Gümüşlük arasında ama Gümüşlük'e daha yakın olan Koyunbaba, belki de Bodrum‘un en güzel denizlerinden birine sahip ve neredeyse hiç keşfedilmemiş sakin noktalarından biri. 


Kıyıkışlacık


Kıyıkışlacık, Milas ilçesinde, Güllük Körfezi sahil şeridinde ve Güllük beldesinin tam karşısında kalmakta. Üç tarafı denizlerle çevrili bir yarımadanın ortasında yer alan dünyaca ünlü İasos Antik Kenti'nin Kıyıkışlacık Köyü'nün içinde olması buralara ayrı bir güzellik katıyor.


Mazı


Gökova sahilinde yer alan Mazı Köyü, cam gibi berrak bir denizi, yapılaşma ile henüz bozulmamış toprakları, turizmin gelip de yok edemediği yemyeşil bir doğası, anıt ağaçları ve anıt kayaları ile Bodrum'un yanı başında bakir bir koya sahip. 


Boğaziçi


Tam bir balıkçı köyü olan Boğaziçi hem Bodrum'un keyfini sürmek isteyenlerin hem de sakin bir dinlenme ve güzel bir deniz arayanların ilk adresi. Ayrıca köyün içerisinde yer alan antik kent de meraklılarını bekliyor.