Kısıtlı bütçenizle tatil yapabileceğiniz ülkeler!

Tayland

 

Tayland’da uygun bir tatil yapabilirsiniz fakat başkent olan Bangkok’ta az vakit geçirmeniz gerekiyor çünkü, Bangkok sizi maddi açıdan biraz daha zorlayabilir. James Bond’un Adası Khao Phing Kan, müthiş vakit geçirebilin diye sizleri bekliyor.


Endonezya

 

Endonezya, 240 milyon nüfusuyla dünyanın en kalabalık 4. ülkesi konumunda. Alışılagelmişten fazla adacıktan oluşmuş bir ülkedir. Tertemiz kumsallarıyla ünlü olan Endonezya’da, aktif olan volkanları seyir etme imkanına da sahipsiniz.


Malezya

 

Malezya, Güney Asya’da turistlerin en çok ziyaret ettiği ülkedir. Yıl boyu tropikal iklime sahiptir. Plajları ile ün yapmış Malezya’da tatil yaparak, hiç görmediğiniz güzellikte manzaralara şahit olabilirsiniz. Yemeğe ayırdığınız bütçenizi kısarak ve otel konusunda lükse kaçmayarak, az paraya uzun süre kalabilirsiniz.


Filipinler

 

Yaklaşık 105 milyon nüfusa sahip olan Filipinler, dünyanın nüfus artışı en hızlı olan ülkeleri arasında yer almaktadır. 7000’in üzerinde ve çeşit çeşit adalarıyla dünyanın en egzotik ülkelerinden biridir. İnsanları cana yakın ve güler yüzlü olan Filipinler, temiz ve sakin plajlarıyla göz bebeğidir. Hizmet sektörü oldukça gelişmiş bu ülkede aksine fiyatlar oldukça ucuz. Günlük 40-50 TL’ye tatil yapabileceğiniz Filipinler’i aklınızın bir köşesinde tutmanızı tavsiye ederiz.


Bulgaristan

 

Çok fazla para harcamadan tatil yapabileceğiniz yerlerden birisi de Doğu Avrupa ülkesi olan Bulgaristan’dır. Ülkemizin komşusu olan Bulgaristan’a, otobüs ve araba ile de ulaşmanın mümkün olduğunu biliyoruz. Konaklama ve yeme-içmenin oldukça uygun olduğu Bulgaristan’a gelerek güzel bir tatil yapabilirsiniz.


Yunanistan


Ekonomik krizin kasıp kavurduğu Yunanistan’ın zor durumda olduğunu, haberleri ve dünya basınını takip eden herkes fark etmiştir. Turistik faaliyetleri düşmüş durumda olan Yunanistan’a bir gezi yapma planınız var ise şimdi tam zamanı…


Portekiz


Ziyaret edilmesi gereken Avrupa ülkelerinden birisi de Portekiz’dir. Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik sarsıntıdan dolayı, yaşamak biraz daha ucuz hale gelmiştir. İnsanları ve şehir hayatıyla bize ülkemizi hatırlatacak olan Portekiz’de, gezme önceliğini Porto ve Lizbon’dan yana kullanmanızı öneririz. İspanyol mutfağının en iyi örneklerini bulabileceğiniz Portekiz’de güzel bir tatil geçirebilirsiniz.