Şengül, Tüm Türkiye il örgütümüzün başarısını konuşuyor!

Başkan Şengül, kurultayda partinin yüzde atmışının değiştiğini kaydetti.
Genel kurultaya pandeminden dolayı delegelerin ve belediye başkanlarının dışında kimsenin alınmadığına dikkat çeken Esat Şengül, “Partimizin 37. Olağana genel kurultayını gerçekleştirdik. Kurultayımız coşkulu bir ortamda gerçekleştirildi.  Genel merkezimiz çok güzel bir organizasyon gerçekleştirmiş. Programa pandemiden dolayı kurultay delegelerin dışında sadece belediye başkanlarımız alındı. Pandemi kuralları göz önünde bulunduruldu ve iyi bir kurultay gerçekleştirildi. Partimizde yüzde 60 oranında bir yenilenme oldu.  Bu iktidar kurultayıydı.”dedi.


“Tüm Türkiye il örgütümüzü konuşuyor”


Ali Öztunç’un 3. Kez PM’ye girmesini de değerlendiren il başkanı Esat Şengül şunları söyledi: “Milletvekilimiz Ali Öztunç parti meclisine 3. Kez aday oldu ve rekor bir oy alarak yeniden PM’e en çok oy alana 3. Kişi olarak girdi. Örgüt olarak ciddi bir çalışma yaptık. Ben bu süreçte 30 ilde çalışmalar yaptım. Pandemiden öncede çalışmalarımıza başlamıştık. Sayın vekilimizde çalışmalarını başarılı bir şekilde yürüttüğü için delegelerin gönlüne girmeyi başardı. PM’de en çok oy alan kişinin bir tanesi parti saymanı diğeri ise parti sözcüsü. Bizim beklentimiz ve istediğimiz vekilimizin genel başkan yardımcısı olmasıdır. Şehrimiz burada daha kazançlı çıkacak. Biz il örgütü olarak gerçekten uyumlu bir teşkilatız. Bu uyumlu çalışmamızdan dolayı tüm Türkiye bizim il örgütümüzü konuşuyor. Başarılı olmak için kıskançlığa, ihanete ve ayak oyunlarına gerek yok. 

 

Sadece çalışmak ve hoşgörü sahibi olmak gereklidir. Bizler bu uyumu yakaladığımızı düşünüyorum.  Bizde tek kişinin başarısı diye asla olmaz. Bu bir ekip başarısıdır. Sen ben yok biz varız bizlerde bu başarıyı elde ettik. İnşallah bizlerde bunu partinin genel iktidarına taşıyacağız. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Diğer taraftan sizlerin vesilesiyle de tüm İslam aleminin kurban bayramını e n içten dileklerimle kutluyorum.”