Çılgın Başkan, çılgın projelere imza atmaya hazırlanıyor!

“Tek bir amacımız var oda bu memlekete hizmet etmek”

İl ve ilçe kongreleri hakkında değerlendirmelerde bulunan Başkan Kılıç: “İlçe kongrelerimizin ardından İl Kongremizi de geçtiğimiz günlerde tamamladık. İki adaylı bir kongreydi ve iki adayımızdan birbirinden değerli, partimize gönül vermiş isimlerdi. Kim kazanırsa kazansın bizim il başkanımızdı. Av. Ahmet Çabukel, domokratik ortamda yapılan seçimlerle yeniden il başkanımız oldu. İnşallah onunla bereber ilçe teşkilatı olarak çalışmaya devam edeceğiz.

 

Onikişubat İlçe teşkilatımız, bir çok ilimizden büyük ve metropol ilçe olması sebebiyle il başkanlığımızla tatlı bir rekabetimiz olacak ama bu tamamen hem partimize hem de Kahramanmaraş’a hizmet adına yapılacak rekabetler olacak.Tek bir amacımız var oda bu memlekete hizmet etmek. Layıkıyla hizmet edecğimize inanıyoruz. Kongreler bizde demokratik ortamda yapıldı. Diğer partiler gibi yukarıdan işaret edilen adaya delegeler oy vermedi. İyi partide herkes istediği adaya oy verdi. Bir çok büyükşehirde olduğu gibi Kahramanmaraş’ta da en az iki adaylı seçimler yaşadık. Buda şunu gösteriyor. İyi Parti’nin yükselişinin, ivmesinin herkes farkında ki son anketlerde de iyi bir oy artışının olduğunu görmekteyiz. Delegemiz kendi oyunu, kendi iradesiyle kullanarak bu göreve yeniden bizi layık gördüler. Bu sebepten dolayı delegelerimize teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

 

 “Herkesin gönlüne dokunacağız”

 

Çılgın Başkan başlıklı bir haberiniz olmuştu, ondan sonra çılgın Başkan geldi, çılgın Başkan gitti söylemleriyle çok karşılaştım diyen Başkan Kılıç: “Biz demokratik olursak, biz insanlara karşı eşit olursak ve bunu fıtratımıza tamamen yansıtırsak inanıyorum ki seçmende kendi seçtiği adaydan bunun neticesinde daha çok verim alır. Benim çok güzel projelerim var. Bunlarıda sizlerin aracılığıyla Kahramanmaraşlı hemşehrilerime duyuracağız. Çılgın Başkan yine ne yapmış dedirtecek projelerimiz olacak. Çünkü tek bir amacım var; herkesin gönlüne dokunacağız.” Dedi.

 

“Kurban Bayramınız mübarek olsun”

 

Kurban Bayramı aslında ne ettir nede tatil diyen Başkan Kılıç: “Kurban Bayramı İbrahimce bir adanış, İsmailce bir teslimiyettir. Bu düşünce ve dualarla Kahramanmaraşlı hemşerilerimin ve Türk İslam Aleminin Kurban Bayramını tebrik ediyorum. Allah’ım hayırlı, huzurlu, sağlıklı bayramlar nasip etsin inşallah. Kazasız belasız günlerimiz olsun.” İfadelerini kullandı.