Moroğlu, önceliğimiz insan sağlığıdır!

Moroğlu, “Burada kursiyerlerimizin ve usta öğreticilerimizin sağlığı ilk plandadır. Bizler sürücü kursları olarak her türlü tedbirlerimizi aldık vatandaşlarımız bekliyoruz.”dedi.

 

“Sınırlı kontenjanlarımız var”

 

Pandeminden dolayı sınırlı kontenjanları olduğunu vurgulayan Seyfi Moroğlu şunları söyledi: “Normalleşme döneminde bilindiği üzere 1 Haziran da kurumlarımız açtık. Bizim için en önemlisi insan sağlığıdır. Burada kursiyerlerimizin ve usta öğreticilerimizin sağlığı ilk plandadır. Bizler sürücü kursları olarak her türlü tedbirlerimizi aldık. Kurslarımızın girişlerinde dezenfektan ürünlerimiz mevcuttur. Tüm kursiyerlerimiz ateş ölçer ile ölçülmektedir. Sınıflarımız tekrardan sosyal mesafeye uygun bir şekilde düzenlenmiştir.

 

 

Sürücü kursları olarak, temizliğe hijyene, sosyal mesafeye dikkat ediyoruz. Tüm içecekler tek kullanımlık bardaklarda verilmektedir. Eğitimler sırasında maskelere ilave olarak siperlik kullanıyoruz. Kursiyerlerimizin gönül rahatlığıyla ehliyet almalarında hiçbir engel yok. Vatandaşlarımız çekinmesinler bizler gerekli bütün önlemleri alıyoruz. Sınıflarımız araçlarımız sürekli dezenfekte edilmektedir. Sınıflarımızın kapasitesi 30 ise 15 kişi almaktayız. O yüzden sınırlı sayıda kontenjanlarımız var.”