Pandemi sürecinde şehrimiz başarılı bir sınav veriyor!

Öçal, “Kahramanmaraş’ta Pandemi sürecini sağlık anlamında en iyi yürüten İl Sağlık Müdürlerinden bir tanesi de Ali Nuri beydir. Burada özellikle Tıp fakültemizde, devlet hastanemizde koordineli bir şekilde bu mücadeleyi yürütmesi ve bizim de Kahramanmaraş’ında covıd-19 ile mevcut durumumuzun mevcut Türkiye ortalamasının altında olmasında bu başarılı ekibin katkısı oldukça büyük.”dedi.


Bizim kırmızıçizgimiz Ezan ve Bayrak’tır!


Tarihi Kahramanmaraş kalesinin Cuma günü açılmasının 101 yıl önce olduğu gibi büyük anlam taşıdığını dile getiren Milletvekili Habibe Öçal konuşmasını şöyle sürdürdü: “Kalemiz sadece Kahramanmaraş’ın tarihi için değil ülkemizin kurtuluş tarihinde de önemli bir yere sahiptir. Ulucami’mizde Rıdvan Hocanın hutbesiyle başlayan İstiklal yürüyüşümüzün Kale ile nihayetlenip buradaki ateşin Anadolu’ya yayılması açısından Kalemiz,  kurtuluş mücadelemizin bir simgesi niteliğindedir.Kalemizin tadilatların yapılarak restore edilip halkımızın hizmetine açılması gerekiyordu.

 

 

Bu süreci hem başta Sayın Bakanımız Mahir Ünal olmak üzere Büyükşehir Belediyemiz, Siyasilerimiz ve Sayın Valimizin katkılarıyla açarak halkımızın hizmetine sunduk. İnşallah dediğimiz gibi bizim Türk milleti olarak kırmızıçizgimiz var. Ezan ve Bayrak konusundaki bu çizgiyi en iyi temsil eden illerden birisi de Kahramanmaraş’tır. Kalemizi bugün halkımızla birlikte açıyoruz. Bunu elimizden geldiğince rutin hale dönüştürüyoruz. Birebir yüz yüze halkımıza Sayın Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi dokunarak gönül köprümüzü sağlamlaştırarak buluşmalarımızı gerçekleştirdik.  Halkımızın talepleri isteklerini elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.”


“Başarılı iller arasındayız”


Pandemi sürecinde başarılı bir sınav veren ve vermeye de devam eden Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürü Ali Nuri Öksüz’ü de ziyaret ettiğini dile getiren Öçal şunları söyledi: “Sağlık Müdürümüzden Pandemi sürecini, Kahramanmaraş’ın mevcut durumunu ve sürecin nasıl yönetildiğine dair bilgi aldım.Gerçekten Müdürümüze çok teşekkür ediyorum. Kahramanmaraş’ta Pandemi sürecini sağlık anlamında en iyi yürüten İl Sağlık Müdürlerinden bir tanesi de Ali Nuri beydir.

 

 

Burada özellikle Tıp fakültemizde, devlet hastanemizde koordineli bir şekilde bu mücadeleyi yürütmesi ve bizim de Kahramanmaraş’ında covıd-19 ile mevcut durumumuzun mevcut Türkiye ortalamasının altında olmasında bu başarılı ekibin katkısı oldukça büyük. İl Sağlık Müdürümüz başta olmak üzere bütün doktorlarımız ve hemşirelerimize çok teşekkür ediyoruz, canı gönülden kutluyoruz. Kahramanmaraş bu süreci en iyi atlatan illerden biridir.”