Tarihi çiftlik evini restorana dönüştürdü!

Yerel ve doğal malzemeler kullanılarak çiftliğin orijinal özellikleri vurgulandı ve eski ile yeni arasında kontrast yaratıldı.


Tasarımın başlangıç noktası görkemli tavanı öne çıkarmaktı. Saman depolamak için kullanılan, ineklerin kullandığı alanda, daha önce yapılan bir tadilat sırasında bir asma kat eklenmişti. Asma katın döşemesi güzel çatı konstrüksiyonunun görünümünü kapattığı için kaldırılması gerekiyordu.

 


Tasarımcılar, sonradan eklenen çelik konstrüksiyonu muhafaza ederek, içerisinde tarihi çatının güzelliğini gösteren büyük bir atriyum yaratmaya ve neredeyse zemin kattaki her noktadan net bir şekilde çatının görünmesine karar verdiler. 


Eek en Dekkers, geleneksel çiftlik evinin, özgün tasarım özelliklerinin birçoğunu muhafaza ederek rustik kalitesini arttırırken, doğal malzemeler kullanarak bir dizi modern özellik ekledi ve yiyeceklerini yerel çiftliklerden temin eden, çevre dostu canlı bir buluşma yeri haline getirdi.

 


Etrafı çiftlikler ve fabrikalar tarafından çevrelenen sürdürülebilir restoran, el yapımı ahşap tavan ve tuğla duvarların hakim olduğu orijinal yapının rustik özelliklerini koruyarak renove edildi ve tüm gıdalarını yerel çiftliklerden tedarik ediyor.