Türkoğlu’nda değişim devam ediyor!

Türkoğlu Belediyesi ekipleri tarafından ilçe genelinde sürdürülen çalışmalar kapsamında Kahramanmaraş'ı, Adana-Osmaniye-Gaziantep-Hatay illerine bağlayan kara yolunda aydınlatma çalışması başlatıldı. Aynı zamanda Şekeroba Millet Bahçesinin üst yapı çalışmalarına başlanırken Şekerpınarı park ve mesire alanında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

 

“Refüjlerde aydınlatma çalışmaları sürüyor”

 

Türkoğlu İlçesi sınırları içerisinden geçen ve Kahramanmaraş'ı, Adana-Osmaniye-Gaziantep-Hatay illerine bağlayan kara yolunun Kılılı-Kahramanmaraş arası aydınlatma çalışmalarına başlandı.

 

 

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş'ungayretleriyle; AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından ilk etapta, Kılılı mahallesinden Kahramanmaraş'a doğru 4.5km, ardından ise ilçe merkezinden Ceceli mahallesine (Türkoğlu Cezaevi mevkine) doğru 850 m olarak yapılacak.

 

“Şekeroba Millet Bahçesinde çalışmalar başlıyor”

 

Millete hizmet etmek için, kararlılık lazım, vizyon lazım, hepsinden önemlisi aşk ve iştiyak lazım ifadelerini kullanan Başkan Okumuş: “Türkoğlu Belediyemiz tarafından yapımı devam eden Şekeroba Millet Bahçesinin üst yapı çalışmalarına başlıyoruz. 400 dönüm alan içerisinde bulunan Millet Bahçesi içerisindeki Bay ve Bayanlara hizmet verecek modern bir yapı olan Taziye Evi (350 m2), Düğün Salonu (1000 m2) ve yarı olimpik yüzme havuzu ihalesini en kısa zamanda yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.” Dedi.

 

 

“Şekerpınarı park ve mesire alanı yakında hizmete giriyor”

 

Şekerpınarı park ve mesire alanındaki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Okumuş: “Hizmet anlayışımızın temeli ‘Halka hizmet, Hakk’a hizmet’ ilkesidir.Ceceli Mahallemizde inşaatı devam eden Şekerpınarı park ve mesire alanındaki çalışmalarımız devam ediyor. Yakın zamanda hizmete sunacağımız Park ve Mesire alanı, Mahalle ve bölge halkımıza hayırlı olsun.” İfadelerini kullandı.