ALPEDO’nun 2020 hedefi günlük 135 ton üretim!

Başkan Kervancıoğlu, “2020 yılı için kendimize günlük 135 ton üretim hedefi koyduk. Tabi ki bu hedefi belirlerken bunun alt yapısını çok önemli. Biz bu alt yapı için her zaman şunu söylüyoruz, her zaman hazırdır alt yapımız, çünkü biz binalarımızı temelden sağlam yaptık.”dedi.

 

“Hedef büyüterek çalışıyoruz”

 

2019 yılı ALPEDO için verimli geçtiğini belirten Sami Kervancıoğlu şunları söyledi: “Tabi ki biz her sene kervan lezzet grubu olarak ALPEDO olarak bir hedef koyuyoruz yani 2018 ‘de koyduğumuz hedeflerde, 2019 yılındaki koyduğumuz hedeflerle yolumuza ilerliyoruz. Şimdi 2019 yılında günlük 115 ton hedef koymuştuk, bu hedefi çok şükür yakaladık bu sene yani dondurmada tabi ki bu çok mu bizce az niye çünkü Kahramanmaraş dondurmasının şuanda Türkiye’de bilinirliği 14. Yani bu bizce iyi bir rakam değil, tabi bunun 86’nı diğer markalar sahiplenmiş durumda.

 

 

Tabiki biz bunları her alanda takip ediyoruz. Bu senede 2020 için kendimize yeni hedef koyduk, durdurmamızı günlük 135 ton olarak hedef koyduk. Tabi bu hedefi belirlerken bunun alt yapısını çok önemli. Biz bu alt yapı için her zaman şunu söylüyoruz, her zaman hazırdır alt yapımız, çünkü biz binalarımızı temelden sağlam yaptık.”

 

“Türkiye’nin 87 bin noktasına ürün veriyoruz”

 

20 olan bölge müdürlüğünü 25’e çıkarıp daha fazla noktaya hizmet edeceklerini vurgulayan Kervancıoğlu, “Biz ALPEDO olarak 40 bin alandaki sahamızda vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Pazar alanımız genişledikçe alt yapımızı sağlamlaştırıyoruz. 2019 yılının sonuna doğru mevcut olan makilerimizin yanına yeni makineler alarak çoğalttık. Çalışan personellere ilave personel ekledik, yani 2020 ye güzel bir şekilde hazırlandık. Bu süre bir, bir buçuk ay süremizi aldı. Şuanda mevcut üretimimize devam ediyoruz zaten şimdi de üretimlerimize hız verdik. Türkiye’nin 87 bin noktasına ürün veriyoruz.

 

 

Bu durumda da kendimize hedef koyuyoruz 87 bin noktayı 115 bin nokta olarak hedef koyduk. Mevcut 20 tane bölge müdürlüklerimiz var, bu bölge müdürlüklerimizi de ekleme yapacağız. Bölge müdürlüğümüz 25 tane olacak. Bunların dışında 13 ülkeye satış yapıyoruz. Bu 13 ülkeyi de 30 ülkeye çıkarmayı düşünüyoruz. Hedefimizdeki 30 ülkeye ulaşırsak ülkemiz içinde katma değer olacak. Biz ALPEDO olarak bisiklete bindik emin adımlarla pedallarımızı çeviriyoruz.”ifadelerini kullandı.

 

“Kahramanmaraş’ın gönüllü turizm elçisi olduk”

 

“Bizim en önemli sermayemiz dürüstlüğümüz. Yani doğru olmamız gerekiyor. Büyükler hep şunu söylerler ‘’Oğlum her şeyini kayıp et şahsiyetini kayıp etme.’’ Yani biz kendimize bir yol çizdik. Çizdiğimiz yoldan emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz.”diyen ALPEDO yönetim kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü: “Dürüst olduğun zaman iyi niyetli olduğun zaman helali haramı bildiğin zaman cenabı Allah her şekilde yardımcı oluyor. Kendimizi Kahramanmaraş’ın turizm elçisi olarak ilan ettik.

 

 

Kahramanmaraş’ımızı her yerde en güzel şekilde tanıttık. Biz Kahramanmaraş’ımızı Türkiye’ye tanıttık. 850 tane ürünü tek tek mecliste vekillerimizle beraber tanıtımını çok güzel şekilde gerçekleştirdik. Kocabaş konağını devir aldık, bir tadilat sürecine gireceğiz şuanda projelerimiz hazırlanıyor. Kocabaş konağının etrafından da birkaç tane bir yer alıp orayı genişletme yapmayı düşünüyorum. Burada yerli veya yabancı turist geldiğinde Kahramanmaraş’ın 850 çeşit yemek kültürünü görmesini sağlayacağız. Burada bir taraftan bakır işlemeleri olacak, bir tarafta oymacılık olacak, bir yandan yöresel tatlar olacak. Sadece konağa geldik, yemek yedik hadi gidelim değil, insanlar buraya geldiğinde Kahramanmaraş’ın bütün kültürünü tadacak. Bizim komşu illerden bir eksiğimiz yok aksine artımız var.”