Doğru Cevap Türkiye'nin 3. büyük markasıdır!

Ziyarette konuşan Yusuf Yıldırım, “Okullarımızda 7D Eğitim Modelini uyguluyoruz. Bu model, öğrencilerimizin 7 farklı alanda doğru bilgi ve beceri ile donatılmasını hedeflemektedir. Yakın gelecekte içinde yaşayacağımız bilişim ve yapay zeka ile donatılmış dönemin üretim tarzlarından, iletişim tarzlarına birçok farklı özelliği olacaktır ve öğrencilerimizi bu yeni çağa en hazır insanlar olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz.”dedi.

 

“Kahramanmaraş’ı önemsiyoruz”

 

Kahramanmaraş’ı önemsediklerini belirten Yıldırım şunları söyledi: “7 D eğitim modeli, okullarımızda uygulanan ve öğrencileri akademik, sosyal, yabancı dil, teknoloji, yetenekler ve etik kurallar gibi farklı alanlarda doğru insanlar olarak yetişmelerine destek olmak amacıyla kurgulanmıştır. Öğrenci tanıma programı sonrasında bireyselleştirilmiş rehberlik destek programını başlatıyoruz. Bu sezon sonuna kadar devam eden ve sürekli kendini besleyen aktif bir süreçtir. Öğrencimizin bireysel özelliklerine uygun olarak geliştirilen programlarla hem akademik olarak hedeflenen düzeye ulaşmasına destek oluyoruz hem de çalışma davranışı, kişilik özellikleri gibi bireysel farklılıklarından kaynaklanan ve hedefe ulaşmamızı engelleyen faktörleri planlı şekilde ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. Doğru Cevap Eğitim kurumları Özel öğretim kursları arasında Türkiye'nin 3. büyük markasıdır.”

 

 

“Güzel çalışmalara imza attık”

 

Doğru Cevap Kahramanmaraş şubesi Kurucusu Muharrem Erantepli ise, “Özel eğitimi kurumlarıyla ilgili gündem bir hayli yoğun. Bugün bizler için özel bir gün. Genel merkezimizden genel müdür yardımcımız ve rehberlik koordinatörümüz buradalar. Kendilerine hoş geldiniz diyorum. Biz halkımıza en iyi şekilde hizmet etme gayreti içerisindeyiz. Çocuklarımız için her zaman hep en iyisini en güzelini istiyoruz. Bizler doğru cevap ailesi olarak kısa sürede çok güzle çalışmalara imza attık ve atmaya da devam edeceğiz.”diye konuştu.

 

 

“Sağlıkta gösterilen cömertliği sağlıkta da istiyoruz”

 

Eğitimin uzun soluklu bir iş olduğuna dikkat çeken KÖKDERBİR başkanı İbrahim Gülsu, “Eğitim ekonomik olarak yatırım yapılırken düşülmemsi gereken sektörlerden birisi. Eğitim kurumları şuanda çok ciddi sıkıntı içerisinde. Devletin sağlık sektöründe göstermiş olduğu cömertliği eğitimde de göstermesini istiyoruz. Sağlıkta hizmetler istismar ediliyoruz ama eğitimde sınırları belli olduğu için eğitimde devletin yaklaşımını istismar edecek bir şey yok.”ifadelerine yer verdi.