Delege İçin Emek En Yüce Değerdir!

16 Ocak’ta CHP Kahramanmaraş İl Başkan Adaylığını açıklayan Kibar Özdemir, bu gün bir kez daha Arsan Center’da düzenlediği toplantıda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

 

Eşi Mehmet Özdemir ve bazı delegelerin de hazır bulunduğu toplantı da CHP Kahramanmaraş İl Başkan Adayı Kibar Özdemir, projeleri ve çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.

 

Partisinin 9 Şubat’ta yapılacak olan İl Kongresine çalışmalarını aralıksız sürdürerek hazırlandığını belirten Özdemir, il başkanlığına aday olan Esat Şengül ve Ünal Ateş’e de başarılar dileyerek; “3 adayın olması partimiz için bir zenginliktir. Kararı delegelerimiz verecektir” dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisinin Kahramanmaraş’ta bir milletvekili olduğunu hatırlatan Özdemir; “Ben seçildiğim takdirde milletvekilimiz Sayın Ali Öztunç’un yükünü hafifletmek, ilçelerimizin tamamını kucaklayabilen bir çalışmayı hedefliyorum. Bu çalışmanın temel noktası ‘Ortak Akıl’ ve bu ortak aklın yanı sıra istişare, şeffaflık ve siyasi ahlakın egemen olduğu bir anlayış olacak. Hiç kimseyi ötekileştirmeden, toplumun tamamını kucaklayan, Kahramanmaraş’ımızın yararına olan söylemleri destan edip yolumuza yürümek istiyoruz. Türkiye’nin içerisinde bulunduğu koşullar hepimizin malumu. Gelinen bu noktada Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye’nin umududur. Bu umudun büyümesi ve iktidara gelmesi lazım. Bu anlayışla Kahramanmaraş’ta bizlerde elimizi taşın altına koymakla mükellefiz” dedi.

 

İddialı konuşan Özdemir, il başkanı seçildiği takdirde Kahramanmaraş’ta milletvekili sayısını 3’e ve Belediye Başkan sayısını da 4’e çıkaracağının önemle altını çizerek; “Ben bunun için aday oluyorum. Cumhuriyet Halk Partisi iktidara yürürken bizler de o yolda taşları tek tek yerine koyacağız” dedi.