“İyi Tarım Uygulaması Kahramanmaraş’ta Uygulanıyor”

Kahramanmaraş KAFUM Fuar Merkezinde düzenlenen KTF’ye katılan Kadıoğlu Çiftliği Mahallesi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Necip Duran: “KTF’ye katılım bu yıl çok iyi. Firmalarımız bu fuara yoğun ilgi gösterdi. Tabi buna bağlı olarak ta ziyaretçi sayısında da artış var. İlerleyen yıllar inşallah bölgenin en büyük fuarını yapmayı düşünüyoruz. Hepimiz bu konuda el birliği yapacağız. Kadıoğlu Çiftliği Mahallesi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi olarak biz ürettiğimiz ürünlerin tanıtımını yapmak için bu gün buradayız. Burada ki ürünlerin tamamı çiftçilerimizin ürettiği ürünler. Bizler her çeşit ürünü üretiyoruz. Bizim çitçilerimiz bilinçli kontrol edilebilir tarım yapmaktalar. Burayı ziyaret eden vatandaşlarımız kaliteyi ürün bulabilecek. Çeşitli ürünlerimizi bulabilecekler. İsteyen tüketicilerimiz Kadıoğlu Çiftliğini ziyaret edebilirler. Ürettiğimiz ürünleri hem Kahramanmaraş’ta hem de bölge illerimize pazarlıyoruz. Çiftçilerimizin birçoğu iyi tarım uygulamalarını sertifikalı olarak yapmaktalar. 

 

Başta fuarı düzenleyen ECR Fuarcılık yetkililerine olmak üzere, Kahramanmaraş Valiliğimize, Büyükşehir Belediyemize, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odamıza, katılımcı firmalarımıza ve çiftçilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Remitto Tohum Kahramanmaraş Tarım Fuarında!

 

ECR Fuarcılık tarafından organize edilenKahramanmaraş 5. Tarım Fuarı (KTF) açıldı.

 

Kahramanmaraş Tarım Fuarı’na katılan Remitto Tohum Satış Sorumlusu Oğuz Er: “Remitto Tohumculuk ve Petektar Tohumculuk olarak Antalya’dan Kahramanmaraş 5. Tarım Fuarına katıldık. Fuar organizatörlerine ve katılımcılara öncelikle çok teşekkür ediyorum. Fuarımızda katılımcı firmanın yapmış olduğu hizmetler, ilgi ve alaka gayet güzel. Misafirlerimiz, üreticilerimiz, çiftçilerimiz ve komisyoncularımızın ilgi ve alakaları gayet yerinde. Bu fuar için memnuniyet derecemiz çok yüksek. Kahramanmaraş’a iyi gelecek, bunu yükseltecek değerlerini ve çiftçiliğini, saygınlığını arttıracak gayet yerinde bir çalışma olmuş. Tüm emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. 

 

Remitto Tohumculuk Antalya merkezli bir firma olup, tamamen pazarlama üstüne kurulmuş tüm Türkiye’de ve Türki Cumhuriyetlerde Petektarüretmiş olduğu, ıslah etmiş olduğu tohumları satış ve pazarlamasını yapmaktadır. Aynı zamanda teknik takip ve çalışmasını yapan bir firmadır. Ana firmamız Petektar Tohumculuk ta Anadolu topraklarında yetişmiş olan sebze tohumlarının ıslahını ve üretimini yapan, tamamen yerli bir firmamızdır” ifadelerini kullandı.

 

Karbasan Zeytinyağı, KTF’de yerini aldı!

 

Kahramanmaraş’ın yerli firması Karbasan Zeytinyağı, bu yıl 5.’si düzenlenen Tarım Fuarına katıldı.

 

Kahramanmaraş 5. Tarım Fuarı’na (KTF) katılan Karbasan Zeytinyağı İşletmecisi Harun Konuş: “Sektöre 2015 yılında KarbasanZeytinyağı olarak girdik. Yaklaşık 4 yıldır çiftçilerimizin zeytinlerini işliyoruz. 2018 yılında Tarım İl Müdürlüğümüzün katkılarıyla bölgemizde organik iyi tarım uygulamasına başladık. Zeytinyağlarımız sızma yağ. Sızma yağın özelliği ise zeytin meyvesinin tazeliği ile alakalı. Zeytinlerimiz uygun ısılarda (27-30 derece) soğuk pres uygulayarak işliyoruz. Tüketicilerimiz gönül rahatlığı ile tüketebilirler” dedi.

 

İlk defa bir fuar organizasyonuna katıldıklarını söyleyen Konuş: “Fuar hem şehrimiz için hem de firmalarımızın tanıtımı için çok iyi oldu. Bu fuarda firmalarımız hem kendi ürünlerini tanıtıyor hem de tüketicilerimizi doğru ürün tüketimi hakkında bilgilendiriyor. Bence çok faydalı oldu. Organizasyonda emeği geçen ECR Fuarcılık yetkililerine, valiliğimize, Büyükşehir Belediyemize ve Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odamıza çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

ATEF Outdor, Kahramanmaraş Tarım Fuarında!

 

Yılların tecrübesi ile Kahramanmaraş 5. Tarım Fuarına katılan ATEF Outdor, kendi ürettiği birçok ürünü ile ziyaretçilerine sundu.

 

Fuara olan ilgiden memnun olduklarını söyleyen ATEF Outdor Satış Sorumlusu Mustafa Dağ: “Kahramanmaraş Tarım Fuarı için çok güzel bir organizasyon yapılmış. Öncelikle bu organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. ATEF Outdor olarak bizlerde fuarda ki yerimizi aldık. ATEF Outdor olarak katılımcılarımıza kendi üretimimiz olan taburelerimizin tanıtımını yaptık. Bunun yanında çizmelerimizi, yağmurluk modellerimizi, Sarsılmaz markasının Türkiye distribütörlüğünü üstlendiğimiz tüfeklerimizin, tabancalarımızın, çadırlarımızın ve birçok ürünümüzün tanıtımını yaptık.  Bilgiler aktardık, talepler aldık. Yurt içi ve yurtdışı satışlarını yaptığımız ürünlerimiz var. Fuarı ziyaret eden misafirlerimiz yoğun ilgi gösteriyor. Buraya gelen müşterilerimiz ürünlerimizi bir bir görüp inceleyebiliyorlar. 

 

Biz ATEF Outdor ailesi olarak Kahramanmaraş’ta böyle bir fuarın düzenlenmesinde emeği geçen başta ECR Fuarcılık olmak üzere Kahramanmaraş Valiliğimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığımıza, katılımcı firmalarımıza ve ziyaretçilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

Bayram Hoca Zeytinyağı, KTF’de ki yerini aldı!

 

Geleneksel Lezzet Modern Teknoloji sloganı ile 2011 yılından beri Kahramanmaraş’ın Türkoğlu İlçesinde faaliyet gösteren Bayram Hoca Zeytinyağı, Kahramanmaraş 5. Tarım Fuarındaki yerini aldı.

 

Kahramanmaraş KAFUM Fuar Merkezinde bu yıl 5.’si düzenlenen Tarım Fuarına katılan Bayram Hoca Zeytinyağı İşletmecisi Hüseyin Zor: “Bayram Hoca Zeytinyağı olarak 2011 yılında Türkoğlu ilçesinde faaliyete başladık.Bu yıl üretim kapasitemizi artırarak ikinci makinanızı envarterimize ekledik. Amacımız vatandaşlarımızın güvenilir zeytinyağına daha kolay ulaşabilmesini sağlamak.Akdeniz'in doğusunda bulunan Kahramanmaraş’ta zeytinyağının aroma ve kıvam bakımından kendine özgü bir tadı var. Bu yıl beşincisi düzenlenen Tarım Fuarı'na katılarak Maraş zeytinyağının ülke genelinde marka değerini arttırmayı planlıyoruz” dedi.

 

Kahramanmaraş Tarım Fuarı ilimizin tarım alanındaki başarılarının duyurulması ve tanıtılması açısından büyük bir öneme sahip diyen Zor: “Şehrimizde tarım adına yapılan bu tip organizasyonları Bayram Hoca Zeytinyağı olarak destekliyoruz. Bu bağlamda Kahramanmaraş Tarım Fuarının düzenlenmesinde emeği geçen ECR Fuarcılık yetkilerine, Kahramanmaraş Valiliğimize, Büyükşehir Belediyemize, Ticaret ve Sanayi Odamıza, katılımcı firmalarımıza ve ziyaretçilerimize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.