“Kahramanmaraş Cazibe Merkezi Haline Geldi”

Otel Germanicia Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü, aynı zamanda Kültür Turizm Otelciler ve Gastronomi Derneği Başkanı Gökhan Büyükdereli, katıldığı 88. İzmir Enternasyonal fuarını değerlendirdi.

 

 

Büyükdereli, “Şehrimizin artık bakırıyla, dondurmasıyla, yöresel ürünleriyle, otelleriyle, kültür turizm ve gastronomisiyle ve gezilecek yerleriyle en dikkat çekici ve cazibe merkezi haline geldi.”dedi.

 

“Tercih Edilebilen Bir Şehir Olduk”

 

Şehrin çeşitli organizasyonlar ile daha iyi tanıtılabileceğini vurgulayan Gökhan Büyükdereli şunları söyledi: “Fuarda İzmir merkez başta olmak üzere ilçeler ve yakın illerden standımız yoğun ilgi gördü. Şehrimizin en çok rağbet gören fuarda onur konuğu olması ise işin ayrı bir güzelliğidir. Bu fuarda birlik olunca neler yapılabildiğini bir kez daha görmüş olduk. Şehrimizin artık bakırıyla, dondurmasıyla, yöresel ürünleriyle, otelleriyle, kültür turizm ve gastronomisi ve gezilecek yerleriyle en dikkat çekici ve cazibe merkezi haline gelmiştir. Bizler şehrin bu değerlerini fuarlarla ve festivallerle insanlara sunmamız gerekiyor. Bu fuarda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.”