Başkan Şengül Kapadokya’ya Eli Güçlü Gidecek!

Yapacakları il başkanları toplantısı hakkında bilgiler veren CHP İl Başkanı Esat Şengül, “Bu toplantı bizim 3 ayda bir yaptığımız rutin bir toplantı ama son zamanda yerel seçimlerden dolayı biraz ertelenmişti, bu toplantıyı önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğiz. Bu toplantıda il il her şey gündeme gelecek. Bizler raporlarımızı hazırladık.”dedi.

“Birinci Olduk”

Yerel seçimlerde Kahramanmaraş’ın en fazla oyunu arttıran il olduğuna dikkat çeken Başkan Şengül şunları söyledi: “Bu toplantıda il il her şey gündeme gelecek. Bizler raporlarımızı hazırladık. Şehrimiz 81 ile baktığımızda oyunu en fazla arttıran il olmuştur. Bizler bu gururla genel merkezimize gideceğiz. Şehrimizde toplumun her kesiminden vatandaşlarımız bize oylarını verdi.  Yerel seçimlerde şehrimizden alınan 170 bin oy bizim namusumuzdur. Oy veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bize oy vermeyen vatandaşlarında hakkını savunmaya devam edeceğiz.

Yereldeki mücadelemize genel merkezimizin biraz daha el atmasını sağlayacağız. Partimizi iktidara taşıma adına adımlar atacağız.  Vatandaşlarımız CHP’nin her kesimine hitap eden bir parti olduğunu gördü. Bizim yapmış olduğumuzu çalışmaların faydasını ilerleyen zamanlarda göreceğiz.”