Başkan Satıcı Vatandaşın Gönlünü Kazanmaya Devam Ediyor!

Başkan Satıcı Başkan olduğun bu yana alışılmışın dışında çalışmalar yapmaya devam ediyor. Satıcı son olarak yapmış olduğu çalışmayla ise taraflı tarafsız tüm esnafların gönlünü kazanmayı bildi.

Bağlı bulunduğu ilçedeki esnaflara sembolik olarak siftah parası dağıtan Emrah Satıcı, “İnsanlar arasındaki kutuplaşmayı bitirmek için bu projeyi başladık. Osmanlı’da ahilik teşkilatı var. Bizler de tarihimizden gelen bu kültürü yaşatmak istedik. Osmanlı’da kendisi siftah yapan esnaf müşteriyi siftah yapmayan esnafa yönlendiriyordu. Esnaflarımızı düşünerek Dulkadiroğlu bölgemizdeki esnaflara dükkânlarını açmadan önce simgesel olarak 1 TL siftah parası verdik.”dedi.

“Projemiz yoğun ilgi gördü”

Projenin büyük ilgi gördüğünü belirten Satıcı şunları söyledi: “Bu projemizde çok olumlu tepkiler aldık. Siftah parasını verirken de Atatürk’ün resminin dik durmasına önem verdik. Başta 2 bin adet dağıtacaktık ama esnaflarımızdan talep gelince bu sayıyı arttırdık. Bazı kişiler sosyal medyada millete sadaka dağıtıyorlar diye yaygara kopardı. Burada siftah parasının önemi yok.  Siftah parası dediğinde alışveriş yapman gerekmiyor. Biz temsili olarak böyle bir etkinlik yaptık. Bu etkinliğe ilerleyen günlerde MHP Onikişubat ilçe başkanlığımız da başlayacak.”

“Seçimlere dolu dolu gireceğiz”

4 yıl sonra yapılması planlanan genel seçimlere dolu dolu girmek için çalışmalar yaptıklarını kaydeden Emrah Satıcı, “Bu etkinliğin yanında muhtar ziyaretlerimiz devam ediyor. Oraya giderken de ahşap oymadan besmele götürüyoruz, Türk kahvesi götürüyoruz, kahve bizden hatırı muhtardan diyoruz. Seçimlere 4 yıl gibi bir süre var.  Tarlada izi olmayanın hasatta yüzü olmaz. Bizde bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”diye konuştu.