Doğru Cevap Koleji’nden YKS Başarısı!

YKS sonuçlarına göre, Doğru Cevap Koleji Eğitim Kurumları Öğrencisi Melih Karabacak, Türkiye 29.'su olurken, 19 öğrenci ise ilk 10 binde yer aldı.

Doğru Cevap Koleji düzenlediği programla dereceye giren öğrencilerine plaket verdi.

Programda konuşan Doğru Cevap Koleji Eğitim Kurumları Kurucusu Muharrem Erantepli, “Bu yıl Doğru Cevap Koleji olarak yaklaşık 90 civarında öğrencimiz sınava girdi. Bunlardan 19 tanesi Türkiye genelinde 2 buçuk milyon insan içinde ilk 10 binde yer alarak istedikleri üniversitelere, fakülteye girebilecek puanı aldılar.”dedi.

“Sonuçlar bizi mutlu etti”

Doğru Cevap Koleji’nin köklü bir kuruluş olduğuna dikkat çeken Erantepli şunları söyledi: “Doğru Cevap Koleji olarak da ilk mezunlarımızı veriyoruz. İlk mezunlarımızda bu şekilde hem kitlesel başarı anlamında hem de eşit ağırlık alanında Melih Karabacak kardeşimizin 2 buçuk milyon öğrenci arasında Türkiye 29'uncusu olması hem bizleri, hem de Kahramanmaraş eğitim camiasını mutlu etmiştir.

Yani verdiğimiz eğitimle, ilgilenmelerimizle, öğretmen arkadaşlarımızın özverili çalışmalarıyla bu üstün başarıyı elde ettik. Bu yüksek başarının kazanılmasında emeği geçen yönetici arkadaşlarımıza, öğretmenlerimize, rehberlikçilerimize, burada çalışan personele, bu başarılarıyla göğsümüzü kabartan değerli öğrencilerimize, bu öğrencilerin yetişmesinde emeği geçen ebeveynlere teşekkürlerimi, şükranlarımı arz ediyorum.”