ALPEDO’da Yeni Hedef 30 Ülke!

Kervancıoğlu, “ALPEDO Kahramanmaraş’ımızın bir markası oldu. Şuan ALPEDO 7 ülkede ve 72 bin noktaya ürün satıyor. Çin’de beş tane şubemiz var. Bizim hedefimiz 7 ülke değil de 30 ülke üzerinde bir çalışmamız var. Biz hedefler koyarak yolumuza devam ediyoruz.”dedi.

“Günlük 95 Ton Ürün Çıkarıyoruz”

Türkiye’nin dört tarafında firmalarının olduğuna değinen Başkan Kervancıoğlu şunları söyledi: “ALPEDO marka dondurmamızdan günlük 95 ton ürün çıkarıyoruz ve hemen hemen 270 çeşit farklı ürün çıkarıyoruz. Bunlarının için de Kahramanmaraş grubu var, Kentlik gurubu var. Biliyorsunuz dondurmam kaymakta bizim kendi markamız. Dondurmam kaymakta halkın tabiriyle çubuklu dondurma konusunda güzel bir alt yapı oluşturduk. Şuan bunda da Adana, Mersin, Hatay, İskenderun, Gaziantep, Şanlıurfa ve doğu illerimizin tamamında dondurmam kaymak markasını bir şekilde geliştirdik ve alt yapısını oluşturduk.

Mardin Kızıltepe’de organize sanayide güzel bir yatırımımız oldu. Burada da bir fabrika oluşturduk ve orada da o bölgenin tamamına da hizmet ediyoruz. Burada ki amacımız şuydu;  Suriye, Irak’a dondurma üretip satmaktı, malum bu savaşlardan dolayı aksamalar oldu. İleriye doğru üretimi attırarak kapasitemizi artıracağız. Türkiye’nin dört tarafında firmalarımız var, buralarda çok güzel oluşum içerisine girdik.”

“Türkiye’de 72 Bin Noktaya Hitap Ediyoruz”

2019 yılı için yeni hedef belirlediklerini bu hedefe ulaşmak için çaba sarf edeceklerini kaydeden Sami Kervancıoğlu, “Bizim bu yılki hedefimiz 95 ton olan üretimimizi 110 ton’a çıkartmak. Çalışan personel sayımızı her geçen gün arttırıyoruz. Şuanda dondurma üretiminde   14’lerdeyiz ve bunun 11 biz üretiyoruz. ALPEDO Türkiye’nin her yerinde alt yapısını oluşturdu. Türkiye’de 72 bin noktaya hitap ediyoruz.

Ankara, İstanbul, İzmir gibi illerde konsept mağaza oluşturup şubeleşmeye gideceğiz. Bizim amacımız Kahramanmaraş’ı kalkındırmak. Şuanda bin 600 civarında çalışanımız var. Bizim hedefimiz bunu personel sayısını daha yukarıya çıkarmak. Kahramanmaraş’ımızı en iyi bir şekilde Dünya’ya tanıtmak istiyoruz.”diye konuştu.