CHP İl Örgütü İstanbul’a Çıkartma Yapacak!

YSK’nın İstanbul seçimleri için kararının açıklandıktan sonra olağanüstü bir toplantı yaptıklarını vurgulayan Başkan Şengül, “Geçtiğimiz günler İstanbul seçimleriyle ilgili partimiz tarafından il başkanları toplantısı yapıldı. Bizlerde bu programa katıldık. Orada örgütümüzü çok hazırlıklı gördük. Bizlerden İstanbul’daki hemşerilerimiz üzerinden bir çalışma yapmamızı istediler.  Biz bu talepten öncesinde YSK’nın kararını verdikten sonra il örgütümüzle olağanüstü toplantı yapmıştık. Bir il başkan yardımcımızı da resmi yazıyla İstanbul için görevlendirdik. Yaklaşık 20 gündür arkadaşımız İstanbul’da güzel çalışmalar yapıyor. İstanbul’daki STK’larla ve hemşerilerimizle birebir görüşmeler yapıyor. Bizlerde sayın milletvekilimizle birlikte bayram sonrasında bir çıkartmamız olacak.”dedi.

“İmamoğlu Kazanırsa Türkiye Kazanacak”

23 Haziran İstanbul seçimlerini Ekrem İmamoğlu’nun kazanması halinde herkesin kazanacağına değinen Şengül şunları söyledi: “Zaten tüm Türkiye gördü ki kazanılmış bir seçim. 1 zarfa giren 4 tane pusulanın 3 tanesi doğru 1 tanesi yanlış gibi bir karar alındı.  Bunun böyle yapılması bizlerde bir mağduriyet yarattı. Ekrem İmamoğlu’nun 18 günlük bir başkanlık döneminde gördük ki İstanbul’da sadece israf önlendiğinde şehir ayağa kalkacak. Ben Sayın İmamoğlu’nun İstanbul’a çok şeyler katacağını düşünüyorum. İstanbul’un ekonomik olarak toparlanması demek ülke ekonomisinin de toparlanması demektir. Ben insanların vicdanlı olduğunu düşünüyorum. Gerekli cevabı sandıkta vereceklerdir.

Ve gördüğümüz kadarıyla daha fazla bir oy farkıyla İmamoğlu gelecektir. İmamoğlu kazanırsa Ak Partili vatandaşlarımızda kazanacaktır. Ben Ak partinin bu seçimi kaybedeceğini düşünüyorum. Şuanda herkesin cebi yanıyor.  Örgütümüz sandıklara sahip çıktığı için Anadolu ajansı burada çuvalladı. Yine bu seçimde de sandığa sahip çıkacağız. Ben bu seçimde hilenin olacağını düşünmüyorum. Bizler hilenin yapılmasına izin vermeyeceğiz. Bizler tiyatronun oynanmasına izin vermeyeceğiz. Bizim vatandaşlarımız duyarlılık örneği gösteriyor ve şehrimizden gönüllü olarak İmamoğlu’nun hesabına para yatırıyor.”