Hikayesiyle modunuzu yükseltecek diziler!

Sense8

 

En popüler bilim kurgu dizilerinden biri olan Sense8, dünyanın 8 farklı yerinde yaşayan 8 ayrı kişinin bağlantısını konu ediniyor. Birleşik Krallık, Seoul, Mumbai, Nairobi, Berlin, Mexico City, San Francisco ve Chicago’da yaşayan 8 ayrı kişinin maceralarını izleyeceğimiz dizide kimileri tüm grubu bir araya getirmeye çalışırken kimileriyse diğerlerini öldürmeye çalışacak. Klasik senaryolardan sıkılanların mutlaka bir şans vermesi gereken dizilerden!

 

Bob’s Burgers

 

Müthiş seslendirmeleriyle dikkat çeken Bob’s Burger, Bob isimli bir aile babasının işlettiği hamburger restoranını ve ailenin başına gelenleri konu ediniyor. Birbirinden değişik karakterleriyle ve komik olaylarıyla yüzünüzü güldürecek bu samimi yapım, karantina günlerinde kafa dağıtmak için harika! Bu ilginç ailenin başına gelenleri izlerken yer yer gülecek, yer yer üzüleceksiniz.

 

Pose

 

1980’lerin Amerikasını konu edinen dizi, o zamanların toplum hayatını gözler önüne seriyor. New York’ta bir arada yaşayan farklı kültürlerden insanların hayatına odaklanan dizide; lüks hayatlara, orta sınıf yaşamlara ve eşçinsel kültüre değiniliyor. Evan Peters ve Kate Mara’nın da dahil olduğu oyuncu kadrosuyla hepimizin kalbini çalan dizi, farklı bir yapım ve eğlenceli dizi arayanlar için oldukça ideal.

 

Schitt’s Creek

 

Rose ailesiyle tanışmaya hazır olun! Kendileri Amerika’nın en popüler ikinci video kiralama zinciri Rose Video’nun sahibi. Bunun getirisi olarak oldukça varlıklı bir hayat süren aile, bir anda tüm servetini kaybediyor. Ailenin babası Johnny’nin iş ortağının vergileri ödemeden kaçmasıyla hayatları tepetaklak olan aile, artık Schitt’s Creek kasabasına geri dönmek zorunda. Çok varlıklı bir hayat sürerken küçük ve tuhaf bir kasabaya taşınmak zorunda kalan Rose ailesinin yaşadıkları, sizi kahkahalara boğacak!

 

Santa Clarita Diet

 

Yaşayan bir ölü olan Sheila Hammond’un başından geçenleri konu edinen Santa Clarita Diet, listemizdeki en dikkat çeken dizilerden biri. Sheila Hammond, yaşayan bir ölü ve en büyük yardımcısı da kocası Joel Hammond. Ölümü hak eden insanları öldürerek Sheila’ya yemek bulan bu ikili, komedi-korku kombinasyonunun ne kadar eğlenceli olabileceğini gözler önüne seriyor. Özellikle Sheila’nın aç olduğu anlarda başına gelenler hepimizin yüzünü güldürüyor.

 

This Is Us

 

This Is Us, aynı gün doğan beş temel karaktere sahip. Rebecca ve Jack, üçüz bebek bekleyen bir çift. Randall ve eşi, halihazırda iki çocuk sahibi ve oldukça lüks bir yaşantıları var. Kate ve Kavin ise ikiz kardeş, fakat ikisi de farklı problemlere sahip. Kate aşırı kilolarıyla boğuşurken Kavin memnun olmadığı işiyle uğraşmak zorunda. Her anlamda farklı karakterlere sahip olan dizide, herkesin yaşantısını birçok açıdan izleyebiliyoruz. Birbirinden bu kadar farklı karakterlerin ortak noktasını öğrenmek için tek yapmanız gereken diziyi izlemek!

 

Derry Girls

 

90’lar temasının işlendiği dizide İngiliz ve İrlanda komedisi esintilerini görmeniz mümkün. Kuzey İrlanda’nın Derry kasabasında geçen dizide asıl karakter 16 yaşındaki Erin gibi gözükse de pek de öyle değil. Aslında hikaye; Erin’in Michelle, Orla, Clare ve James’den oluşan arkadaş grubunun etrafında dönüyor. Sürükleyici bir durum komedisi arayanlar için oldukça ideal olan Derrys Girls, listemizin en kıyıda köşede kalmış dizilerinden biri.

 

Grace & Frankie

 

Dizinin isminden de anlaşılacağı üzere Grace & Frankie, iki kadının başına gelen komik olayları konu ediniyor. Birbirine oldukça zıt karakterlere sahip olan bu kadınların eşleri, yıllardır birlikte çalışan iki başarılı avukat. Grace ve Frankie ise bu nedenle birbirlerinin çevresinde olan ancak pek de iyi anlaşamayan bir ikili. Eşlerinin uzun zamandır eşcinsel bir ilişki içerisinde olduğunu ve aslında birbirlerine aşık olduklarını öğrenen bu iki kadın, yaşadıkları şokla birlikte ne yapacaklarını şaşırıyor. Devamında yaşananları izlemekse hepimizi kahkahalara boğuyor!

 

Fleabag

 

Eğlenceli dizi listemize harika bir İngiliz komedisi olan Fleabag ile devam edelim! Dizi, Londra’da yaşayan ve hayata tutunmaya çalışan Fleabag kod adlı bir genç kadının yaşamını anlatıyor. Ana karakterin en yakın arkadaşı bir süre önce intihar ediyor. Bunun üzerine büyük bir düşüş yaşayan Fleabag, en yakın arkadaşıyla birlikte açtığı kafeyi ayakta tutmaya çalışıyor. Çalkantılı aşk hayatı ve aile ilişkileriyle hepimizi kahkalara boğan Fleabag karakterine bayılmamak mümkün değil!