Güven, “ Yeni Hizmet Dönemi Daha Verimli Olacak”

“Çalışmalarımıza hız vereceğiz”

Seçim sürecinde MHP ile yapılan ittifakın ilçe için büyük kazanım olduğunu vurgulayan Güven şunları söyledi: “Afşin’de bilindiği üzere Cumhur ittifakı kuruldu. Seçim sürecinde MHP ile çok iyi bir kampanya yürüttük ve Mahir Ünal beye de teşekkür ediyorum,onunda çok büyük katkıları oldu. Seçim sürecinde verimi bir güzel çalışma geçirdik, ittifak kamuoyu oluştu Afşin’de ve seçmenimiz bize sahip çıktı 58 gibi bir oy oranıyla Belediye başkanı seçildik. Sürece hızlı başladık dün Büyükşehirle beraber ne yapacağımız hakkında bir toplantı yaptık, bugün de ayrıntıları kontrol edeceğiz.

Çok hızlı bir şekilde hem Büyükşehir hem Afşin Belediyesi olarak çalışmalara zaman kaybetmeden başlamayı düşünüyoruz.”

“Dolu Dolu Bir Süreç Geçireceğiz”

Yeni hizmet döneminde Büyükşehir Belediyesi ile daha koordineli çalışacaklarını vurgulayan BaşkanMehmet Fatih Güven konuşmasını şöyle sürdürdü: “Hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor, bir taraftan daişlerimizi hız kesmeden devam ettirmeye çalışıyoruz. Bu dönem çok farlı olacak hem Büyükşehir hem Afşin Belediyesi anlamında çok koordineli işlerin yapılacağı israflardan minimuma indirileceği her iki belediyenin de elini taşın altına koyacağı bir süreç iş birliği içerisinde devam edecek.Seçim vaatlerini değerlendirdik, bu vaatlerimizi bir bir hayata geçireceğiz.

10 gün sonra bizim bir güneş santrali açılışımız var üretime başlıyor. Yakında gelecekte açık hava müzesini hizmete alacağız, diğer projelerimizde devam ediyor.Büyükşehir için acillik hizmetleri belirledik konuşacağız onlarla hemen başlayacaklar. Etkili bir beş yıl bizi bekliyor diye düşünüyorum. Bu beş yıl içinde yeni Belediye binamızda hizmete açacağız inşallah. Seçim sürecinde emiği geçen tüm hemşerilerime çok teşekkür ediyorum.”