Gül Çitil Okur, Yarın seçim varmış gibi hazırız!

Ak Partili başkan Gül Çitil Okur, Maraş Fısıltı’ya konuştu.
Gül Çitil Okur, “Kongre süreçlerimiz heyecanlı ve meşakkatli bir süreçti bizim için.  Son olarak 22 Ocak tarihindeki il kongremizi gerçekleştirdik. 6 ilçemizde değişime gittik, tazelendik bu süreçte.”dedi.

 


“Dokunmadık gönül, çalmadık kapı, sıkılmadık el kalmayacak”


Saha çalışmalarını pandemi kurallarına göre yürüttüklerini kaydeden Çitil Okur şunları söyledi, “Kadın kollarının 2023 heyecanına şuan sahip olduğunu gördük. Bizim ak kadrolarımız yarın seçim varmış gibi hazırlar.  Pandemi kurallarına uygun bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kongrelerimizden sonra yeni dönemde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biliyorsunuz şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yıl dönümünü kutladık. Kurtuluş haftasında güzel projelerimiz çıktı. Kahramanlarımızla birlikteydik güzel çalışmalarımız oldu. Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu 2023 gönül seferberliği sahalarda olmayı gerektiriyor.

 

 

Dokunmadık gönül, çalmadık kapı, sıkılmadık el kalmayacak şekilde saha programlarımıza devam ediyoruz. Çalışmalarımızı pandemi koşullarına göre yapıyoruz. Bulduğumuz her fırsatta vatandaşlarımızla hemhal olmak istiyoruz.”