Gelecek Parti’li Öztürk, En az 3 milletvekili çıkartmak istiyoruz!

“Seçim sandıkta kazanılır”

fisiltihaber.com.tr ‘ye konuşan Başkan Öztürk, “Geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraş’ta Dulkadiroğlu ilçe başkanları olarak bir araya geldik. Bu şehrimizde bir ilktir. Bir araya gelmemizin neden birlik ve beraber mesajı vermek. Toplantıda sandık güvenliğini konuştuk.

Sandıklar çünkü bizim için önemli. Seçim sandıkta kazanılır. Onlar bizim emanetimiz onlara sahip çıkmalıyız. Bölgemizde sandık görevlilerimizi tamamladık sayılır.” Dedi

“Halkta yoğun bir ilgi ve alaka var”

14 Mayıs tarihinde halkın üzerindeki karamsarlığın kalkacağını belirten Latif Öztürk, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Üye çalışmalarımız devam ediyor. İnsanlarda bir tedirginlik var üye olma konusunda. Bunun yanında gönüllü destekçilerimiz var. Esnaf ziyaretlerimiz devam ediyor.

Halkta yoğun bir ilgi ve alaka var. İnsanlar geleceğe güvenle bakmak istiyor ama malumunuz ekonomik durumlar ortada, bu şartlarla güvenle bakamıyor. 14 Mayıs genel seçimlerinde karamsarlığın ortadan kalkacağını düşünüyorum. Biz gelecek partisi olarak Kahramanmaraş’ta 8 milletvekiline talibiz en az 3 milletvekili çıkartmak istiyoruz.”