Geçkil, sorunlarınızın bilincinde ve çözüm niyetindeyim!

29 Ocak tarihinde yapılacak olan Kahramanmaraş Yeni Sanayi Esnaf Kooperatif seçimleri öncesi Başkan adaylığını açıklayan Mehmet Geçkil, sorunların çözümü için aday olduğunu söyledi.

Geçkil, “Bu yaşıma kadar insanlara hizmet nimettir sözüne riayet ederek, değerli esnaf halkının içinden gelip bu yolda 18 yıl emek vermiş bir kardeşiniz olarak sorunlarınızın bilincinde ve çözüm niyetindeyim.”dedi.

İşte Mehmet Geçkil’in o açıklaması:

“29.01.2023 Tarihinde Yapılacak Olan Yeni Sanayi Esnaf Ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nde yeni bir soluk, yeni bir yüz ve ekip ile tüm tecrübe ve birikimimizi kullanarak önce Cenab-ı Hakk'ın yardımı daha sonra değerli insanlarımızın duaları ile başkanlığa aday oldum. Bu süreçte ben ve ekibimden güç ve desteğini eksik etmeyen Başta Esnaf odaları birlik Başkanımız Sayın Ahmet Kuybu, Kıymetli Oda Başkanlarımız, Değerli Esnaf Ve Sanatkârlarımız, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Kıymetli Dostlarıma minnet ve şükranlarımı sunarım. Bu yolda biz kardeşleriniz, sizlerin yoldaşlığıyla güçlenecektir. Allah yâr ve yardımcımız olsun.”