GAİN ekranlarında neler var?

#Etkileyici’nin 2. sezonu 5 Kasım’da 

Sosyal medyanın hayatımızı etkileme gücünü özgün bir biçimde gözler önüne seren #Etkileyici’nin heyecanla beklenen 2. sezonu 5 Kasım’da GAİN’de başlıyor.

Dayı Şov 

Hülya Avşar’dan Gülşen’e, Fatih Ürek’ten Enis Arıkan’a, Didem Soydan’dan Eypio’ya, bugüne kadar birbirinden ünlü ve renkli konukları ağırlayan Dayı Şov geri dönüyor! 

TuzBiber Yeni Sezonu hazır!

TuzBiber ekibinin kulaktan kulağa yayılan, biletleri kapışılan, sosyal medyada bolca paylaşılan kahkaha garantili stand-up gösterileri GAİN’de yayınlanmayı sürdürüyor. 

Oyunbozan

“E-spor” nedir? Kimler, neden oynuyor? Takipçileri e-sporda ne buluyor, geçmişi nereye dayanıyor? 2021 yılı sonu itibarıyla global hacmi 2 milyar dolar seviyesine yaklaşan, Türkiye de dahil pek çok ülkede resmi spor dalı olarak tanınan, oyuncularına müthiş bir kariyer, tanınırlık ve çok ciddi maddi kazançlar vaat eden e-sporla ilgili tüm merak edilenler “Oyunbozan”da yanıt buluyor.

Sakin

Geçtiğimiz günlerde kurucu şefi olduğu restoranıyla Michelin yıldızı kazanan Pınar Taşdemir, sessiz ve tarifsiz yemek programı “Sakin” ile GAİN izleyicisine farklı bir seyir keyfi sunuyor.

Cezailer sezon finali

Cezailer Kasım’da sezon finali yapacak. Bir psikiyatrın riskli bir deney için kendi isteğiyle akıl hastanesine girişini konu alan dizi, usta oyuncu kadrosunun yanı sıra beklenmedik olaylarla bezeli ters köşe senaryosu ve yenilikçi reji diliyle de izleyicinin dikkatini çekmişti.