En İyi Wattpad Aşk Kitapları!

Wattpad nedir?

 Wattpad dünyanın dört bir yanında binlerce okuyucusu bulunan dijital bir kitap platformu. Üstelik bu platform kullanıcılarına amatör yazarların eserlerini ücretsiz olarak okuma imkanı sunuyor.

Potansiyeli yüksek yazarlar için adeta bir içerik cenneti olan Wattpad hemen her türden kitaba da ev sahipliği yapıyor.

İşte en romantik aşk kitabı: 

İstanbul- Tuğba Sayın

İstanbul ne anlatıyor? Aşkın, ayrılığın, acının ve kavuşmanın hikâyesinin yaşandığı şehirde liseli bir genç kız olan Mina’nın Bursa’dan İstanbul’a yaptığı yolculuğa tanıklık ediyoruz. 

Yalnız Değilsin- Ferihan Kasım

Yalnız Değilsin, okuyucuyu bambaşka bir serüvene götürüyor. Mesafelerin önemsiz olduğu ve tutkuyla yaşanan bir aşkı gözler önüne seren hikayede romantizm sayfaları çevirdikçe daha derin bir hale bürünüyor. 

Bir Kavanoz Aşk – Buket Özdal

Kitap Hira ve Aras isimli iki karakterin aşkını aktarıyor. Tutkulu bir aşk hikayesine mercek tutan kitap aşk ve sevgiyi başka bir pencereden okuyucuya aktarıyor.

Geçmişin Gölgesi- Sümeyra Ardıç

Her şeyden habersiz bir kız ve yalan üzerine kurulmuş sahte bir hayat. İmkansız aşklar ve fedakarlık dolu kaybolmuş hayatların işlendiği eserde fırtınalı bir hikayenin içine girmeye hazır olun! 

Binlerce His – Ecem Altınok

Genç yazarın eseri, Binlerce His; Çağın, Eymen ve Bade’nin öyküsünü konu alıyor. Yine sevginin ve tutkunun işlendiği bir hikayeye mercek tutan eser Wattpad en iyi romantik kitaplar arasında dikkat çekiyor.