En iyi seyahat uygulamaları!

TripAdvisor

TripAdvisor'dan milyonlarca gezgin yorumu, fotoğrafı ve haritası. Daha çok bilgi. Akıllıca rezervasyon. Keyifli seyahat. Gezginler tarafından paylaşılan 500 milyonu aşkın yorum ve görüş ile TripAdvisor, gittiğiniz her yerde en ucuz uçak biletlerini, en iyi otelleri, mükemmel restoranları ve yapılacak eğlenceli şeyleri bulmanızı kolaylaştırıyor. 

Google Maps

Google Haritalar uygulaması, dünyanızda gezintiye çıkmayı daha hızlı ve daha kolay hale getiriyor.

Skyscanner

Skyscanner, uçak bileti, otel ve araç kiralama arama seçeneklerini tek bir uygulamada sunuyor.

Maps.me

Gidilen yeri adım adım yönlendirmelerle gösteren navigasyon sistemli ücretsiz, ayrıntılı ve tamamen çevrimdışı haritalar.

Google Translate

Google'ın ücretsiz hizmetiyle kelimeleri, kelime öbeklerini ve web sayfalarını İngilizce ile 100'den fazla dil arasında anında çevirin.Çevrilecek metni söyleyerek, resmini çekerek ya da elinizle veya klavyeyle yazarak girebilirsiniz. Seçim sizin.

Airbnb

Airbnb ile dünyanın dört bir yanında benzersiz evler ve deneyimler rezerve ediyorsunuz. İster tüm seyahatinizi planlayın, ister ev sahibi olarak para kazanmaya başlayın.

Hostelworld

Sırt çantalı gezginlerin, otelden ziyade ucuz pansiyon ve hostelleri sevenlerin favorisi olan Hostelworld dünyanın her yerinden, 170'den fazla ülkeden 33.000'i aşkın her bütçeye uygun tesisi bünyesinde barındırıyor.

Couchsurfing

Dünyanın dört bir yanında dostlarınız var, sadece henüz tanışmadınız. Couchsurfing, muhteşem lokal insanlarla birlikte kalmanın, hayat boyu sürecek seyahat arkadaşlıkları kurmanın ya da şehrinize gelen gezginleri ağırlamanın en güzel yolu.

BlaBlaCar

Şehirler arası yolculuklarında tasarruf etmeye başla! BlaBlaCar, kendi aracı ile seyahat eden ve boş koltukları olan sürücülerle aynı yöne gitmek isteyen yolcuları buluşturur, böylece iki taraf da yolculuk masraflarını paylaşır.

SoundHound

SoundHound, bulabileceğiniz en iyi müzik uygulaması. Ortamda çalan müziği uygulamadaki turuncu düğmeye dokunarak uygulamaya dinletiyorsunuz. Şarkılar anında tanımlanıyor, şarkı sözleri ekranda gözüküyor. 

Wallet

Wallet, seyahat bütçenizi esnek bir şekilde planlamanıza ve harcamalarınızı izlemenize yardımcı olur, böylece kontrolünüzde kalırsınız ve hedeflerinize ulaşırsınız.