En İyi Konser Filmleri!

Homecoming: A Film By Beyonce (2019) – IMDb: 7.5

Ünlü yıldız Beyonce’un 2018 yılında Coachella Festivalinde gösterdiği performansın gerçek görüntülerini izleyicisine sunuyor. Festivalde sahneye çıkan ilk siyahi kadın olan Beyonce bu önceliğin verdiği gururla muhteşem bir performans sunmuştur.

Metallica & San Francisco Symphony: S&M 2 (2019) – IMDb: 8.7

Filmde 1999 yılına damga vuran Metallica konserinin 20. yıl dönümü sebebiyle düzenlenen muhteşem konseri izliyoruz. San Francisco Symphony ile birlikte sergilenen  canlı konser kaydı bu filmde izleyicilere aktarılıyor.

Bohemian Rhapsody (2018) – IMDb: 8.0

Sanat dünyasının yükselen güneşlerinden biri olan Bohemian Rhapsody’nin sanatına, konserlerine ve hayatına dair muhteşem bir hikaye filmde anlatılıyor. Piyasadaki önemli solistlere meydan okuyan ve durdurulamaz bir yükselişe geçen Bohemian yaptıklarıyla müzikseverler ve ardından gelenlere önemli bir yol açıyor.

BTS World Tour: Love Yourself in Seoul (2018) – IMDb: 8.9

Güney Kore yapımı bu muhteşem filmde dünyaca ünlü BTS grubunun gerçek konser görüntülerini sinemaya aktarıyor. Dünya turuna çıkan BTS grubu Love Yourself adını verdikleri bu turda adeta harikalar yaratıyor.

The Rolling Stones Rock and Roll Circus (1996) - IMDB: 7.7

The Rolling Stones Rock and Roll Circus, 11 aralık 1968'de gerçekleşen etkinliğin 1996 yılında gösterime giren filmidir. Yönetmenliğini üstlenen Michael Edward Lindsay-Hogg aynı zamanda The Beatles ve Rolling Stones’un birçok müzik klibinin de yönetmenliğini yapmıştır. Film, sirk sahnesinde gerçekleşen iki konseri içeriyor. Bu film için bir konser videosunun daha düşünüldüğü fakat Rolling Stones tarafından eklenmesi istenmediği söylentiler arasında yer alıyor. The Rolling Stones Rock and Roll Circus filminin DVD çıkış tarihi ise 12 Ekim 2004 tarihinde olmuştur.