Edelerde Farklı Mağlubiyet!

TFF 2.lig Kırmızı grupta ligin ikinci yarısında oynadığı 7 maçta mağlup olmayan Kahramanmaraşspor, Manisa Büyükşehir Belediyespor'a 5-2 mağlup oldu.

Müsabakayı Burdur Bölgesinden Alper Orhan Yönetti. Yardımcılıklarını Antalya Bölgesinden Serdar Soydan ile Antalya Bölgesinden Arif Dilmeç yaptı. Dördüncü hakem ise Antalya Bölgesinden Ali Can Soydal görev yaptı.


 12 Şubat stadında Manisa Büyükşehir Belediyespor karşısında maça hızlı başlayan Kahramanmaraşspor, 7 dakikada Burak Can Kunt'un golü ile 1-0 öne geçti.

Sinan Kurumuş 21.dakikada Manisa Büyükşehir Belediyespor'un beraberlik golünü kaydetti. 1-1. Manisa Büyükşehir Belediyespor 45.dakikada Efe Karaoğlu'nun kendi kalesine attığı gol ile 2-1 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona erdi. 

Müsabakanın 53.dakika Manisa Büyükşehir Belediyespor Ziya Şensoy ile skoru 3-1 yaptı. 59.dakikada Aytürk Halil Hocaoğlu kendi kalesine gol atarak Manisa Büyükşehir Belediyespor'u 4-1 öne geçirdi. 71.dakikada Onur Kalay skoru 5-1 yaptı.

Maçın skorunu ise   88.dakikada İsa Baltacı 5-2 olarak belirledi.

 Bu sonuçla Kahramanmaraşspor, TFF 2.Lig Kırmızı grupta 38 Puanda kalırken, Manisa Büyükşehir Belediyespor ise puanını 59 yaptı. .