Çitil Okur, Kadın kolları teşkilatı olarak her zaman sahalardayız!

Çitil Okur, “Pandemiden dolayı yeteri düzeyde çalışma yapamadık.  Bu arayı kapatma adına yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Tüm ilçe kadın kolları olarak sahada olmaya gayret gösteriyoruz.”dedi

“Ak Parti döneminde doğan çocuklar çok şanslı”

Yoğun bir şekilde üye kaydı çalışması yaptıklarına dikkat çeken Gül Çitil Okur şunları söyledi:

“Yaşlı vatandaşlarımıza ziyaretler yapıyoruz. Hasta ziyaretlerimiz, yeni doğan ziyaretlerimiz düğün, cenaze ziyaretleri yapıyoruz. Yaşlılarımızda geçmişe dair sohbetler yapıyoruz. Ak parti döneminde doğan çocuklar gerçekten çok şanslılar. Üye sayımızı arttırma yönünde çalışmalar yapıyoruz.

Kadınlar için siyaset yapmaya değil, kadınlarla birlikte siyaset yapmaya geldiğini cumhurbaşkanımızda her zaman için dile getiriyor. Üye çalışmalarında biz sadece kadın üye yapmıyoruz. Üye olmak isteyen herkesi üye yapıyoruz. İl başkanımız Fırat Görgel önderliğinde üye sayısında önemli yerlere geldik. Bizler bu çalışmalarda elimizden geldiğince en iyisini yapmaya çalışıyoruz.

Yeni iş yeri açmış girişimci kadınları ziyaret ediyoruz. Halk eğitim merkezlerinde kursiyer olan kadınları ziyaret edip onların fikirlerini dinliyoruz. Onların fikirleri bizim için önemli. Parti olarak şehrimizde çalışmalara var gücümüzle devam edeceğiz.”