Çırağın Group’tan önemli açıklama!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından birçok konut yerle bir olurken birçok bina ise ağır hasar aldı. 

Kahramanmaraş’ta 2007 yılından bu yana 5 bin 500 daire 400 blok inşa eden Çırağın Group deprem sonrası önemli açıklama yaptı.

İşte Çırağın Group’tan yapılan o açıklama,

“Türkiye tarihine asrın felaketi olarak geçen 6 Şubat 2023 tarihinde yaşadığımız Kahramanmaraş merkezli on ilimizi etkileyen asrın felaketinde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar milletimize metanet diliyoruz. Çırağın group olarak kurduğumuz 2007 yılından bu yana ısrarla söylediğimiz “herkesin bir yuvası olacak” sloganına sadık kalarak bugüne denk 5 bin 500 daire 400 blok olarak inşa ettiğimiz yuvalarımızda çok şükür can kaybımız yoktur. 

Ulusal medyada ve dünya medyasında yaptığımız binalar örnek olarak gösterilmiştir. Müşterilerimiz tarafımıza yüzlerce teşekkür mesajı ve sağlık durumlarını ileterek yaptığımız binalarda ne kadar doğru çalışmalar yaptığımızı kamuoyuna kanıtlamıştır. 

Çırağan group olarak böylesi büyük bir felaketin tekrar yaşanmamasını temenni ediyor, bu süreçte Kahramanmaraşlı hemşerilerimizin, müşterilerimizin her daim yanlarında olduğumuzu tüm kamuoyuna bildiriyoruz. Yaşanan bu felaketin ardından gerçeği yansıtmayan iddiaların, yanıltma haber haberlerin sosyal medyada bir an önce son bulmasını diliyoruz. Şirketimize iftira atarak kamuoyunu yanlış yönlendirmeye sevk eden kişiler hakkında yasal haklarımızı sonuna kadar kullanacağımızı bildiririz. 

Kahramanmaraş’ımızı yeniden ayağa kaldırma noktasında çırağın group olarak her türlü sorumluluğu alacaklarımızı kamuoyuna bildiriyoruz. Saygılarımızla çırağın group yönetim kurulu”