Çığırtkanlığı Kendine Vazife Edinenler!

ABD, Avrupa birliği, Nato, Birleşmiş milletler, İsrail, Fransa, Almanya, İngiltere, Belçika, Polonya, Birleşik Araplar vb. birçok devletler bu harekâta şiddetle karşı olsalar da; Türkiye karar ve inançla harekâtı sürdürecek, Suriye'nin kuzeyine koğuşlaşan ve yıllarca Türkiye için tehdit oluşturan, terör yumağını dağıtacak ve güvenli bir ortam oluşturacaktır. Hiç bir devlet ve unsurları Türkiye'nin kararlı tutumunu ve iradesini sorgulayamaz, sorgulamakta onların haddine düşmez.

 

          Batı ve birçok ülke Türkiye aleyhine propagandalar yapsalar da Barış Pınarı Harekâtı; Fırat kalkanı ve Zeytindalı harekâtında olduğu gibi başarıyla tamamlanacak ve Mehmetçiğimiz şanlı bayrağımızı Suriye'nin kuzeyine dikecektir.

 

             Avrupa ve diğer devletler yüzyıl önceki politikalarını günümüzde de hala devam ettirmektedir. Halk arasında bir söz vardır "it itin kuyruğunu bırakmaz" diye. Yüzyıl öncede birbirleriyle uyuşmasalar da kendi çıkarları doğrultusunda beraber hareket ederek büyük entrikalarla Türk milletinin çok büyük kayıplar vermesine sebep olmuşlardır.

 

      Batı her zaman kendilerine vazife olarak gördükleri çığırtkanlığı, Türkiye ve Türk milleti söz konusu olduğunda en iyi şekilde yapmıştır. Ne yaparlarsa yapsınlar ne devletimize nede milletimize geri adım attıramazlar.