Çiçek, İftira siyasetinden uzak duruyoruz!

Başkan Çiçek, vatandaşların her geçen gün gelecek partisine olan ilgisinin artarak devam ettiğini kaydetti.

 

“Üye sayımız her geçen gün artıyor”

 

Kahramanmaraş’ta üye sayısının her geçen gün arttığına dikkat çeken Cengiz Çiçek konuşmasını şöyle sürdürdü: “Benim siyasete ilgim her zaman oldu ama aktif olarak siyasetin içerisinde değildim. Burada aktif olarak siyaset yapma şansı yakaladım.  İnsanlara hizmet etme aşkı güzel bir şey. Eski başbakanımız Ahmet Davutoğlu’u her zaman severek takip ettiğim kişi olmuştur. O yüzden parti kurduğunda bu partide bende olmalıyım diyerek geldim. İlçe başkanı olarak atandığımda hızlı bir şekilde yapılanma içerisine girdik.

 

 

Gençlik kolları, kadın kollarını kurduk. Şuanda bölgemizdeki mahallelere temsilciler atıyoruz. Çalışmalarımız gayet güzel gidiyor. İnsanların partimize olan teveccühü her geçen gün artıyor. İnsanlarımız alternatif parti arıyorlar. Genel başkanımızda ülkece tanınmış bir kişi. Partimize üye olmayıp da gönülden ve fili olarak destekte bulunan kişiler var.  Korku duvarları yavaş yavaş kırılmaya başladı. Üye sayımız her geçen gün artıyor. İnsanlarımızı da üye olsunlar diye zorlamıyoruz, onlar kendileri üye olmak istiyor. İlçemizde çalışmalarımız gayet güzel gidiyor.”

 

“50 mahalleye temsilci atadık”

 

Konuşmasında Covid sürecine de değinen Gelecek Partisi Onikişubat ilçe başkanı Cengiz Çiçek, “Covid süreci herkesi etkilediği gibi bizleri de etkiliyor. Kalabalık ortamlarda bulunmamaya dikkat ediyoruz. Önceden nerede bir kalabalık görsek oraya gidiyorduk şimdi ise nerede kalabalık görsek uzak durmaya çalışıyoruz. Malumunuz zor günlerden geçiyoruz. Bizim amacımız partimizi iyi bir şekilde vatandaşlarımıza tanıtmak olacak. Bölgemizin sorunlarını gündeme getirmeye çalışıyoruz. Kırsal mahallerimizde hizmet yeteri kadar ulaşmıyor.

 

Bunlar için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şuan için mahalle temsilcisi atayarak üye çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 50 mahalleden fazla temsilci atadık, hızlı bir şekilde atamaya da devam ediyoruz. Bizim terör seviciler hariç bütün partilerle sorunumuz yok. Bu bir hizmet yarışıdır. Biz iftira siyasetinden uzak duracağız. Bizim niyetimiz temiz, her şeye iyi tarafından bakıyoruz.” Diye konuştu.