CHP İl Teşkilatı istişare toplantısı Türkoğlu’nda düzenledi!

CHP yerel yönetimlerden sorumlu İl Başkan Yardımcı Kenan Yılmaz ve CHP Türkoğlu İlçe Başkanı Fidan Akkaya Coşkan’ın ev sahipliğinde Türkoğlu İlçesinde düzenlenen istişare toplantısı, CHP İl Başkanı Esat Şengül, Nurhak Belediye Başkanı İlhami Bozan,İl Kadın kolları Başkanı Naile Işlek, İlçe Kadın Kolları Başkanı Çisem Türcan, İl ve İlçe Başkanları, ana kademe teşkilat üyeleri ve belediye meclis üyelerinin katılıyla gerçekleştirildi.

 

 

İstişare toplantısında yerel sorunlar gündeme alındı ve kurultay süreci değerlendirildi.

 

“İstişare toplantıları olağan hale getiriyoruz”

 

İstişare toplantısı ile ilgili konuşan Başkan Şengül: “Bugün 11 İlçemizde seçilmiş belediye meclis üyelerimizle istişare toplantısı gerçekleştirdik. Bu toplantılarımızı olağan hale getiriyoruz. Geçtiğimiz günlerde Nurhak İlçemizde gerçekleştirmiştik.

 

 

İstişare toplantımızın ikincisini Türkoğlu İlçemizde gerçekleştirdik. Hem belediye meclis toplantılarında neler olup bittiğini, belediyeler hangi kararları alıyor, hangi projeleri ortaya koyuyorlar, bu projeler ile ilgili yapılan çalışmalar nelerdir? Bunları istişare ettik. Belediye meclis üyelerimizin görüşlerine yer veriliyor mu? Meclis üyelerimizden giden öneriler dikkate alınıyor mu? Bunları masaya yatırdık.

 

“Partizanca davranmamalarını istirham ediyoruz”

 

Milletimiz Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’ye ana muhalefet görevi vermiştir. Biz bu görevi tek başımıza da olsak sonuna kadar yapacağız. Meclis üyelerimiz belediye meclislerinde tek başlarına da olsalar arkalarında il ve ilçe örgütleri, genel merkezi, milletvekili var.

 

 

Dolayısıyla ilgili belediye başkanlılarımızdan ricamız, belediye meclis üyelerimizin götürdüğü teklifleri dikkate almalarıdır. Çünkü belediye meclis üyelerimizde vatandaşlarımızın sorunlarını iletiyorlar. Bu konuda partizanca davranmamalarını istirham ediyoruz. Bu konuda iyi niyetle çağrı yapıyoruz. Bunu yapan Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu anlamda istişare toplantımız güzel geçti. CHP Türkoğlu İlçe Başkanımız Fidan hanıma ve yine yerel yönetimlerden sorumlu CHP İl Başkan Yardımcımız Kenan Yılmaz beye ev sahipliği için teşekkür ederim.”ifadelerine yer verdi.