Çalışmalarımız proje bazlı olacak

Çiçeği burnunda Başkan, “Aktif bir yönetim oluşturduk. Birkaç kişinin üzerinden yürüyen yönetim değil de çoğunlukçu bir yönetim oluşturduk. Çalışmalarımızı proje bazlı yürüteceğiz.”dedi.

 

“ Gençlik kollarını yeniden canlandıracağız”

 

İlçe gençlik kollarını yeniden canlandıracaklarını kaydeden Çarman şunları söyledi: “İlçe başkanlığımızla yeni bir ekip oluşturduk. Özverili genç bir ekip kurduk. Dulkadiroğlu bölgesi partimiz açısından zor bir bölge. Bizlerin bölgemizde iyi işler yapacağını düşünüyorum. Öncelikle ekibimize görevlendirmelerini yaptık. Aktif bir yönetim kurma çabasındayız. Birkaç kişinin üzerinden yürüyen yönetim değil çoğunlukçu bir yönetim oluşturduk. Gençlik kollarımızı yeniden canlandıracağız. Bizim en büyük problemimiz fiziki olarak sorun yaşıyoruz. Bina bakımdan binamız yeterli değil. Gençlik kollarımızı daha aktif hale getirdiğimizde yer sorunu yaşayacağız.  Yer konusunda arayışlarımız devam ediyor. Ulaşım konusunda bir aracımız vardı ama araç sürekli arıza veriyordu. Bunu yerine yeni bir araç alma gibi bir düşüncemiz olacak.”

 

“Güzel çalışmalara adım atacağız”

 

İlçe başkanlığı olarak ilk adımlarının yeni ekibin tanınırlığını arttırmak olacağını kaydeden Mehmet Çarman, “İlçemizdeki çalışmalarımız proje bazlı olacak. Öncelikle yeni ekibimizin tanınırlığını arttırmak için ziyaretler gerçekleştireceğiz. Muhtarlarla toplantılar gerçekleştireceğiz. Öncelikle tanınırlığımızı ve bilinirliğimizi sağlayacağız. Bununla birlikle diğer şeylerin kendiliğinden olacağını düşünüyorum. Partimizde hiçbir partide olmayan bir sentez var. Bu sentezi bizler çok iyi kullanacağız.  Yapacağımız bireysel temasların etkili olacağını düşünüyorum. Vatandaşlarımızla olan sohbetimizi arttırmayı düşünüyoruz. Bizim kadın kollarımız gerçekten aktif. Ev hanımlarımıza ulaşımda bu açıdan bir sorun yaşamıyoruz. Bizim en büyük sorunlarımız maddi imkansızlıklarımız. Sonuçta iktidarda olan bir güç yok elimizde.”diye konuştu.