Bu Ülkelerde Kadınlar Erkeklerin Peşinden Koşuyor!

Kimi ülkelerde kadın-erkek oranı eşitsizliği yaşanması, kimi ülkeler evliliğe çok sıcak bakmaması evlilik oranını düşürüyor.

Moğolistan

Rusya'nın egemenliğinde geçen yıllar boyunca işi gücü olmayan Moğol erkeklerinin büyük bölümü alkolün pençesine düşmüş. Bu nedenle ülkede özellikle erkek nüfus önemli oranda azalmış. 6 kadına bir erkek düşüyor.

Avustralya

Büyük kentlerinde beş kadına bir erkeğin düştüğü Avustralya'da kadınlar yabancı erkeklerin ülkelerine gelmelerini istiyor. Kimi zaman taşraya gidip evlenen kadınlar çoğu zaman da kendilerine göre evlenecek erkek bulmakta zorluk çekiyor.

Rusya

Kadın nüfusunun en fazla olduğu ülkelerin başında gelen Rusya'da erkeklerin sürekli olarak içki içmesi cinselliği bitiriyor

Japonya

Japonya'da ise erkeklerin evliliği saçma bulması nedeniyle evlilik oranları oldukça düşüktür. Ve erkeklerin bu düşüncesinden dolayı da kadınlarda bekar kalmakta ve çeşitli sitelerden kendilerine kiralık erkek bakmakta.

Ukrayna

45 milyonluk Ukrayna'da kadın nüfusunun erkek nüfusa oranı S.70'dir ve bu yüksek kadın nüfusuna en fazla desteği Ukrayna'nın batısında yer alan Lviv kenti vermektedir.