Bornova konutlarında teslimatlar başladı!

İnşaat sektörünün zor günlerden geçtiği günlerde yılmadan çalışmalarına ara vermeden konutları teslimat tarihiden önce tamamlayan Kar Yapı müşterilerini memnuniyeti kazanmaya devam ediyor.

 

 

Bornova konutları hakkında konuşan Kar Yapı yönetim kurulu başkanı Durmuş Karcıoğlu,“Geçtiğimiz hafta itibarıyla Bornova konutlarında teslimatlara başladık.

 

 

Bu projemizi teslimat süresinden önce bitirdiğimiz için gururluyuz. Şehrimize güzel bir eser kazandırdığımızı düşünüyoruz.”dedi.

 

 

“Bir ilki gerçekleştirdik”

 

Bornova konutlarında Kahramanmaraş’ta olmayan bir çalışmayı vatandaşların hizmetine sunduklarını kaydeden Karcıoğlu şunları söyledi: “Aralık 2019’da tüm dairelerimiz hazır olmasına rağmen AKEDAŞ ve ARMADAŞ’taki prosedürlerden dolayı bir takım gecikmeler oldu.  Bunlar ciddi oranda bizim zamanımızı aldı.

 

 

 Ama çok şükür bu sorunları aştık. C bloğumuzda kalorifer yanıyor ve sıcak suyumuz mevcut. Şuanda kiracılarımız buraya taşınıyorlar. Bir yandan da bizler dairelerimiz teslim ediyoruz. Diğer taraftan iç konseptleriyle ilgili hizmetler sunuyoruz. Şehrimizde ilk defa müteahhitlik firması dairelerin içerisine sipariş üzerine eşyalarını gideriyor. Bu gerçekten büyük bir hizmet, klimasından, çarşafına kadar her konuda hizmet sunuyoruz.  İnşallah bir sonraki projelerimizde daha iyi hizmet sunmaya çalışacağız.”

 

 

“Otel konseptinde bir çalışma oldu”

 

Yapmış oldukları konutların güvenlik açısından üst düzey bir yapıya sahip olduğuna dikkat çeken Durmuş Karcıoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bizim projelerimiz 1+1 ve 1+2 dairelerden oluşuyor. Buradaki dairelerimizin hepsini satmayacağız. Kiraya vereceğiz. Şuanda yoğun bir tempo ile çalışmalarımız devam ediyor. Burası otel konseptinde bir proje. Burası her önüne gelenin girmeyeceği bir mekan oldu.

 

 

Ciddi bir güvenlik, ciddi bir yönetim burada var. Biz burada satmak istediklerimizi sattık ve satmaya da devam ediyoruz. 1+2 dairelerimiz 175 bin TL ile 190 bin TL arasında eşyasız bir şekilde satılıyor. 1+1’lerimizde 135 bin TL ile 175 bin TL arasında değişiyor. Tabi ki konutların katına ve yönüne göre fiyatlarımız değişmektedir.”

 

 

“Maliyet artışları fiyatları doğru oranda etkiliyor”

 

Yapacakları diğer projeler hakkında da konuşan Kar Yapı yönetim kurulu başkanı Durmuş Karcıoğlu, “Bunun yanı sıra yeni projemiz Narlıdere konutları ruhsat aşamasında. Üsküdar konutları projemizde ise arsa sahipleriyle oran konusunda henüz anlaşmış değiliz. Anlaşabilirsek devam edeceğiz yoksa iptal edeceğiz. Şuan itibarıyla inşat sektörü çok zor günler geçirmeye devam ediyor. Çünkü maliyet artışlarını müşterilere anlatamıyoruz.”diye konuştu.