Birbirinden kaliteli film izleme siteleri!

Netflix

Yıllardır Türkiye’deki en çok tercih edilen yayın platformu olan Netflix'in büyük bir arşivi vardır. Bu arşivde 3. Tarafların yapmış oldukları film veya dizilerin yanı sıra kendi orijinal içeriklerine de yer vermektedir.  Netflix sahip olduğu mobil uygulama sayesinde telefondan ya da tabletten çevrim dışı olsanız bile istediğiniz yapımı indirip izleyebilirsiniz. Dizi yapma konusunda parmakla gösterilen yayıncılardan biri olan Netlfix, film konusunda da kaliteli işler yapmaktadır. Bunlardan birisi Six Underground filmidir. Netflix’in bütçesi en çok olan yapımlarından biri olan bu film sahip olduğu araba parçalamalarıyla dolu sahneleriyle izleyicileri tarafından sevilmiştir. Bunun sayesinde de en çok izlenen Netflix filmlerinden biri olmuştur.

Disney+

Disney+ Pixar, Marvel ve Star Wars evreniyle geniş bir arşive sahiptir. En popüler ve çok izlenen filmleri bünyesinde barındıran Disney+, 3. taraf yapım şirketlerinden de kaliteli dizi ve film satın alarak arşivini gün geçtikçe daha da büyütmektedir. 7’den 70’e her izleyici kitlesine uygun yapımlara sahip olan Disney+ sahip olduğu National Geographic markasıyla belgesel sektöründe varlığını sürdürmektedir. Disney+ sahip olduğu Avengers serisinin son filmi olan Endgame ile izleyicileri tarafından tam not almayı başarmıştır. Oldukça kaliteli bir film olan Avengers: Endgame, başarılması zor olan en iyi gişe hasılatı rekorunu kırmayı başarmıştır.

Blutv

Blutv, 2015 yılında İstanbul’da kurulmuştur. Geniş bir arşive sahip olan Blutv, sahip olduğu Sıfır Bir, Masum ve Behzat Ç. yapımları ile popüler olmuştur. Çoğu Tv kanalının canlı yayınlarını da izleyebileceğiniz Blutv, tüm dünyada en çok izlenen yapımlarından olan Vikings ve The Walking Dead’e de sahiptir. Ayrıca telefon, tablet ya da akıllı televizyonlarda da izleyebileceğiniz yayın servisi olan Blutv'nin indirip izleyebileceğiniz bir uygulaması da vardır .

Amazon Prime Video

Prime Video, 2006 yılında dünyanın en büyük şirketlerinden biri olan Amazon tarafından kurulmuştur. Prime Video güzel bir arşive ve kaliteli orijinal yapımlara sahiptir. Nerede isterseniz orada izlemeniz için telefonunuzda, tabletinizde veya belirli Smart Tv’lerde kullanılabilen Prime video uygulamasına da sahip olan yayın servisinde aynı anda 3 cihazda yapımları izleyebilirsiniz. Ayrıca sahip olduğu uygulama ile çevrim dışı bir şekilde de izleyebileceğiniz Prime Video ücretli bir servistir.

Classic Cinema Online

Korku kategorisinde kaliteli filmlere ev sahipliği yapan Classic Cinema Online, eski Amerikan kovboy tarzı filmleri sevenler için geniş bir arşive sahiptir. Diğer kategorilerde de yüzlerce farklı filme sahip olan site tamamen ücretsizdir.