Bekir Kılıç, Seçimlerde kaybeden taraf olmadı!

Kılıç, “Seçimlerin kaybeden tarafı olmadığını düşünenlerdenim. 29 komitede de kaybeden ekipler hiç bir şey kazanamadılarsa eminim yeni dostluklar kazanmışlardır. Yeni tecrübeler edinmişlerdir.”dedi.

İşte Bekir Kılıç’ın o açıklaması: 

“Cumartesi günü gerçekleşen Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri güzel bir heyecan ve demokrasi yarışı ile tamamlandı. Komitelerinde seçimleri kazanan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Beyaz Liste ile 29 komitenin 20 tanesini alarak KMTSO Başkanı olan sn Mustafa Buluntu ve ekibini tebrik ediyor başarılar diliyorum.

Görev süreleri boyunca aynı heyecan ve özveri ile şehrin en önemli dinamiği olan Ticaret odamızda başarı dolu bir görev süresi temenni ediyorum. Ekip desteğinin de çok önemli olduğunu düşünüyorum. Geçtiğimiz 4 yıl boyunca 2 şer yıl arayla başkanlık yapan Serdar Zabun ve Şahin Balcıoğlu beylere ve ekip arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Seçimlerin kaybeden tarafı olmadığını düşünenlerdenim. 29 komitede de kaybeden ekipler hiç bir şey kazanamadılarsa eminim yeni dostluklar kazanmışlardır.

Yeni tecrübeler edinmişlerdir. Kazanan ve kaybeden taraf için ise söyleyeceğim asla yeni kırgınlıklar edinmesinler. Bu şehir bizim ve birlikte yaşayıp her şeyi birlikte paylaşıyoruz. Birbirimize gülümsemekten ve samimiyetle sarılmaktan asla vazgeçmeyelim. Makamlar gelip geçici ama samimi dostluklarımız kalıcıdır. Kalp kırmadan gönül kazanmak için tüm gayretimizle yaşamaya devam etmeliyiz. Ticaret odası seçimlerinin benim için en kıymetli tarafı ise yıllardır göremediğim birçok eş dost ile orada karşılaşmış olmanın verdiği mutluluk. Eminim benim gibi birçok kişi de aynısını yaşamıştır.”