Başkan Özdöşemeci görevi devrediyor!

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Özdöşemeci, “AK Parti; yüreği vatan aşkıyla tutuşan, memleket için durmadan koşturan, her yaştan, her kademeden gönlü güzel dava insanlarının olduğu geniş bir ailedir. 6 yılı aşkın süredir çeşitli görevler aldığım Gençlik Kolları; partimizin en dinamik, heyecanı en üst düzeyde kademesidir. Onur duyarak 2017 yılından bu yana yürüttüğüm Onikişubat Gençlik Kolları Başkanlığı görevimi; yaş haddimin dolması sebebiyle, bayrağı daha yukarı taşıyacak bir kardeşimize devredeceğim.”dedi.

 

“Herkese teşekkür ediyorum”

 

Bundan sonraki süreçte görevine Onikişubat Belediye Meclis Üyesi olarak devam edeceğine dikakt çeken Cemil Tugrul Özdöşemeci konuşmasını şöyle sürdürdü: “ Hayal kurmak kişiseldir, hayalleri gerçekleştirmek ekip işidir. Onikişubat Gençlik Kolları olarak memleketimiz için kurduğumuz güzel hayalleri gerçekleştirmek adına yaptığımız çalışmalarda omuz omuza yol yürüdüğüm, taş üstüne taş koymamızı sağlayan; yönetim kurulu üyesi, mahalle başkanı, aklıselim teşkilatı ve gönüllü kardeşlerime samimiyet ve emeklerinden dolayı teşekkür ederim.Görevim sürecinde teşkilatımızdan desteklerini esirgemeyen Genel Başkan Yardımcımıza, İçişleri Komisyon Başkanımıza, Milletvekillerimize, İl Başkanımıza, Büyükşehir ve Onikişubat Belediye Başkanlarımıza, Kurucu Gençlik Kolları Başkanımız Ömer Faruk Kenger’e , bayrağı devraldığım Mehmet Akif Erdoğan Başkanımıza ve her zaman gençliğin önünü açan ve bizlere Başkanlıktan ziyade ağabeylik yapan Mücahit Kara ve Fırat Görgel başkanlarıma teşekkür ederim.

 

Teşkilatımdan veda etmeyi değil vefa göstermeyi öğrendim, vefam her daim teşkilatım için zinde olacaktır. Gençlik Kolları Başkanlığı görevim sonlanmış olsa da AK Davaya hizmet etmeye Onikişubat Belediye Meclis Üyesi olarak devam edeceğim.”