Başkan Okumuş Mazbatasını Aldı!

Türkoğlu Misak-ı Milli Konferans salonunda düzenlenen programda konuşan Okumuş, “Yoğun bir emeğin sonucu olarak beş aylık bir seçim sürecinin ardından milletimizin teveccühüyle son derece olgun ve nezaketli bir seçim atmosferi sonucunda bu önemli mazbataya sahip olduk.”dedi.

“İlçeye güzel hizmetler kazandırdık”

İlçeye yeni projeler kazandıracaklarına dikkat çeken Başkan Okumuş konuşmasını şöyle sürdürdü: “Belediye Başkanlığı 'Dışı sizi içi bizi yakar' denildiği gibi zor bir görev.

İşi bilen belediye başkanı için çok daha zorlu bir görev. Biz bu seçimde şunu gördük. Gerçekten partimizi sevenleri ve gerçekten Osman Okumuş’u sevenleri gördük. 20 binin üzerinde bir oy ile belediye başkanlığını kazandık. Kim ne derse desin üçüncü dönem belediyeciliğim ustalık dönemi.

Kısa süre içerisinde Türkoğlu Belediyesi'ne büyük eserler kazandırdık. Belediye binası bizim görev yaptığımız beş yıl süre içerisinde en büyük projelerden biriydi. Bunu hayata geçirdik. Türkoğlu'na çok güzel bir belediye binası kazandırdık. İnşallah bir ay sonra da hükümet konağını taşıyacağız. Gençlerimize iş konusunda destekleyici projeler yapacağız. En çok önemsediğimiz projelerimizden birisi bu olacak. Türkoğlu insanının kalkınması için mücadele edeceğiz.”

Programda Ak Parti ilçe Başkanı Veli Ünlü,  MHP ilçe Başkanı Mustafa Ardıç ve Ak Parti milletvekili İmran Kılıç’ta birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından Ak Parti meclis üyeleri ve Belediye Başkanı Osman Okumuş mazbatasını ilçe seçim kurulu başkanının elinden aldı.