Bahçelievler Pazarında 5 Bin Çanta Dağıtıldı

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal ve Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör’ün de katılımıyla gerçekleştirilen Pazar ziyaretinde renkli görüntüler ortaya çıktı. Vatandaşlarla hasbihal eden Ak Parti heyeti, Dulkadiroğlu Belediyesi’nin yaptırdığı bez çantaların dağıtımını da gerçekleştirdi.

Bez çanta dağıtımı ile ilgili bilgi veren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, ilçe genelinde toplamda 50 bin adet bez çantanın dağıtılacağını hatırlattı. Bu kapsamda ilk olarak dağıtımın Karaziyaret mahallesinde yapıldığını aktaran Başkan Okay, sürecin Bahçelievler pazarıyla devam ettiğini dile getirdi.



Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör’de kısa bir konuşma yaparak şunları söyledi: “Teşkilatımızla birlikte bugün bir Pazar gezisi yaptık. Hemşerilerimizle hasbihal ettik. Gerekli istişareleri yaptık. Pazar esnafımızın sorunlarını, alışveriş yapan vatandaşlarımızın dertlerini dinledik. Ayrıca çevre kirliliği konusunda hassasiyet oluşturması amacıyla başlatılan naylon poşet kullanımını azaltma projesine de destek olduk. Dulkadiroğlu Belediyemizin yaptırmış olduğu bez çantaları vatandaşlarımıza dağıttık.”