Arkadaşlık temalı film önerileri!

Tatsız Tatil (2019) – IMDb: 5.4

Amy yakın arkadaşı olan Rebecca’nın doğum gününü kutlamak için eski dostlarını çağırır. Grup, güzel bir tatilde Rebecca’nın doğum gününü kutlar. Tatil ilk başlarda çok güzel gitmektedir. Fakat aldıkları alkol yüzünden geçmişte yaşadıkları kötü olaylar tekrar gün yüzüne çıkar. Gayet iyi giden tatil bu tatsız olaylar yüzünden değişik bir hal alır. Dikkatleri üzerine çeken hikayesi ve güzel temposu sayesinde çok sevilen bu yapım 2019 yılının ses getiren filmlerinden birisi olmuştur.

Someone Great (2019) – IMDb: 6.2

Müzik muhabiri olmak isteyen genç kadına reddedemeyeceği bir teklif gelir. Bu teklifi gerçekleştirebilmesi için San Francisco’ya taşınması gereken bu kadının dokuz yıllık sevgilisi uzaktan ilişki istemez. Janny, bunun sonucunda sevgilisinden ayrılmak zorunda kalır. Jany, hayalindeki iş için San Francisco’ya gitmeden önce moralini toparlamaya çalışır ve bunun için arkadaşları ile birlikte son bir maceraya atılır. Komedi dolu sahneleri sayesinde çok sevilen bu yapım en iyi Netflix arkadaşlık filmleri arasında yer almaktadır.

Veronica (2017) – IMDb: 6.2

Babasını kaybeden genç kız evde kardeşlerine bakmak zorunda kalır. Babasının ölümü genç kızı çok üzmüştür. Bunun üzerine genç kız arkadaşları ile birlikte okulda babasının ruhunu çağırmaya çalışır. Ruh çağırmadan sonra eve dönen kız oturduğu binaya kötü bir varlığın girdiğinden şüphelenir. Güzel hikayesi ve kaliteli oyunculuk sergileyen aktörlere sahip olan bu film izleyicileri tarafından çok beğenilmiştir.

Hustlers (2019) – IMDb: 6.3

Zor bir durumda olan striptizci ve onun hocası ekonomik kriz sırasında Wall Street’te çalışan zengin müşterilerinden faydalanmak için onlara şantaj yapmaya karar verir. Bunu gerçekleştirmek için çok çabalayan iki striptizci bu uğraşlarının karşılığını alacaklardır. Oyuncuları arasında Jennifer Lopez’in yer aldığı bu yapım en iyi Netflix arkadaşlık filmleri arasındadır.

A Walk in the Woods (2015) – IMDb: 6.3

Çok uzun bir süredir yolculuğuna çıkmayan Bill bunun artık sona ermesini ister. Yapacağı yolculuğu araştıran adam 5 ay sürecek uzun bir yürüyüşe atılmak ister. Bunca yolu kendi başına gideceğine cesaret edemeyince kendine bir yol arkadaşı aramaya başlar. Aradığı herkes Bill’in bu teklifini geri çevirir. Ümidini tam kesecekken eski bir dostu onu arar ve onunla birlikte geleceğini söyler. Güzel hikayesi ve kaliteli oyunculuk sergileyen aktörlere sahip olan bu film zaman ayrılması gereken yapımlardan birisidir.

Nedimeler (2011) – IMDb: 6.8

Annie, bir gün en iyi arkadaşı olan Lillian’ın nişanlandığını öğrenir. Lillian kendisinden baş nedime olmasını istemektedir. Annie gelen bu teklifi kabul eder fakat bir sorunu vardır. Diğer nedimeler ile rekabet içerisinde olan Annie, en yakın arkadaşının büyük gününü mahvetmemek için elinden ne geliyorsa yapar. Dikkatleri üzerine çeken hikayesi ve güzel temposu sayesinde bu film 2011 yılının ses getiren yapımlarından birisi olmuştur.