Alp Pehlivan“Maraşlılar Bana Pul Biber Kullanmayı Öğretti”
Pehlivan, “Bana pul bibere alıştıran Kahramanmaraşlılara teşekkür ediyorum. Onların harikada bir mutfakları vardır. Oradan da bana sağolsun dostlarım hep biber gönderirler. Herkesin kullansını tavsiye ediyorum. ”dedi.
“Kahramanmaraş’ın harika bir mutfağı var”
İşte Alp Pehlivan’ın yapmış olduğu o açıklamalar: “Ben inanılmaz bir tuz bağımlısıydım. Yaklaşık 9 yıl önce Kahramanmaraşspor’da antrenörlük yapıyordum. Kulübün yemekhanesine bir gidiyorum, bir yemek çıkıyor çok lezzetli ama 2,3 çataldan sonrası benden alevler çıkıyor. Yaz günü şehir yanıyor, aşçıya söyledim bu futbolcu yemeği biraz dikkat edelim biberi biraz az atalım. Sanki ben bunu söylememişim gibi biberi basıyor. Aradan yaklaşık 15-20 gün geçti ben yemeğe hiç bakmadan tuz atardım. Tuzu sıfıra indirdim şimdi hayatımda pul biber var. Bana pul bibere alıştıran Kahramanmaraşlılara teşekkür ediyorum. Onların harikada bir mutfakları vardır. Oradan bana sağ olsun dostlarım hep biber gönderirler. Herkesin kullanmasını tavsiye ediyorum.”