Akkurt, Kahramanmaraş artık üzerindeki ölü toprağı atmak istiyor!

Milli Yol Partisi Onikişubat ilçe Başkanı Ali Akkurt, " Kahramanmaraş halkının futbol ile moral bulduğu Batı Park stadyumunu kapatma kararına sessiz kalışı çok düşündürücü oldu."dedi 

İşte Ali Akkurt'un o açıklaması: 

"Depremin üzerinden geçen yüzlerce günde bir stadyum sorununu çözmeyenler. Kahramanmaraş halkının futbol ile moral bulduğu Batı Park stadyumunu kapatma kararına sessiz kalışı çok düşündürücü oldu.

Siz gerçekten bu şehrin en değerleri ile oynamaya seçilmişlersiniz. Kahramanmaraş halkı bu durumu kabul etmeyecek ve gereken hassasiyeti önümüzdeki ilk seçimde Yerel seçimlerdeki gibi neşteri vurup sizlere gereken dersi verecektir inanıyorum. Kahramanmaraş stadyum istiyor. Kahramanmaraş spor ve başarının merkezi olmayı istiyor.

Kahramanmaraş artık üzerindeki ölü toprağı atmak istiyor.Milyarlarca para harcanıp takımı müsabakalara hazırlayan koca yürekli başkanların emeğini iki dudaginiz arasındaki "bu stadyum futbol oynamaya hazır değil demekle olmuyor" gençlik ve Spor bakanlığı muhalefet partisinde mi ki stadyum krizini cozemiyorsunuz.

Bu şehirdeki halkın Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş İstiklal spor futbol kulübünün yanında olduğunu biliyorum. Gerekli açıklamayı kamuoyuna açıklamanız bekler sağlıklı yarınlar dilerim."