Akbulut, Kahramanmaraş bizim için çok önemli!

Kahramanmaraş’ta il yönetim kurulu üyeleri ve partililer ile bir araya gelen Akbulut, Esnaf, sivil toplum örgütleri ve basın ile bir araya gelerek ülke gündemi ve şehrin sorunları hakkında istişarelerde bulundu.


“Kahramanmaraş bizim için çok önemli, teşkilatımızda çok canlı. Deva Partisi’ni biliyorsunuz, vatandaşlar arasında ayrım yapmayan, kendi bünyesinde dengeye yer veren” açıklamasında bulunan Akbulut; “Bu hafta Malatya, Gaziantep illerine ziyaretlerde bulundum. Bugünde Kahramanmaraş’tayım, değerli il başkanımızla ve teşkilatlarımızla bir araya gelip toplantı yapacağız. Kahramanmaraş bizim için çok önemli, teşkilatımızda çok canlı. Deva Partisi’ni biliyorsunuz, vatandaşlar arasında ayrım yapmayan, kendi bünyesinde dengeye yer veren, bu farklılıkları sosyal, siyasal ve ideolojik hiçbir ayrım gözetmeden bu durumun ülkenin gelişmesi için bir zenginlik aracı olarak gören, güç birliği içinde ülkeyi yönetmek için yola çıkmış bir parti. Canla başla çalışıyoruz ve dua ediyoruz. Allah hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin inşallah.”dedi.

STK ve Esnafımızın Fikirleri Bizim İçin Çok Önemli 

Akbulut; “Bugün Kahramanmaraş’ta bulunmamızın sebebi Deva Partisi Genel Merkezinin Uygulaması, 90 kurucu üyemiz var, kurucu olmayan genel merkez üyelerimiz var, bu arkadaşlarımız aylık görevlendirilmeler ile illeri ziyaret ediyor. İllerde teşkilatımız ile beraber istişare ve esnaf ziyaretleri yapıyor. Sivil toplum örgütleri ile görüşüyoruz. Esnafımızın ve sivil toplum örgütlerimizin düşünceleri, istekleri, öneriler bizim için çok önemli, biz bu ülkeyi hep beraber elele yöneteceğiz.  Basın mensupları ve medya ile görüşüyoruz. Sorular varsa cevaplıyor, bulunduğumuz şehirdeki problemleri tartışıp çözüm arıyoruz. Teşkilatlarımızın sorunları, önerileri var ise genel merkezimize iletiyoruz” ifadelerinde bulundu.