AK Parti’de ilçe kongre tarihleri belli oldu!

Debgici, “Türkiye genelinde 22 Şubat'ta ilçe kongrelerinin başlayacak ve 26 Temmuz'a kadar devam edecek. Ağustos ayının içeresinde il kongreleri başlayacak. Olağan büyük kongreye büyük bir coşku içerisinde milletimizle el ele gönül gönüle hep beraberce gideceğiz.”dedi.

 

En son kongreyi Onikişubat yapacak!

 

İlçe ilçe kongre tarihlerini açıklayan Başkan Debgici şunları söyledi: “Tüm ilçe başkanlarıma da yapmış oldukları gayretlerden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki süreçte hep beraberce çalışmaya devam edeceğiz. Bayrağı bir başkasına devredecek kardeşlerimiz de olabilir zaman içerisinde, bunu hep beraber değerlendireceğiz. Her bir kardeşim, her bir başkanım, bayrağı bir başkasına devredecek olsa da sanki kendi devam ediyorcasına kongrelerini yapıp, yeni arkadaşımıza, yeni yönetim kurulu üyelerine bu emaneti devredecek. İlk kongremizi 29 Şubat’ta yapacağız. Çağlayancerit ve Pazarcık kongrelerimizi aynı gün yapacağız 29 Şubat’ta. Akabinde 1 Mart’ta Afşin, 7 Mart’ta Göksun, 14 Mart’ta Nurhak ve Ekinözü’nde iki kongreyi aynı aynı gün yapacağız. 15 Mart’ta Andırın, 28 Mart’ta da hem Türkoğlu hem de Dulkadiroğlu kongremizi gerçekleştireceğiz. 5 Nisan’da Elbistan ve 12 Nisan’da ise Onikişubat ilçe kongremizi gerçekleştirerek, ilçe kongrelerini tamamlayacağız. Hem teşkilatımıza hem de ilçelerimize hayırlı ve uğurlu olsun. İl kongremizin tarihini, bu kongreler tamamlandıktan sonra 8 Ağustos’dan sonraki bir tarih olarak belirleyeceğiz. Bizler de hazırlıklarımıza devam ediyoruz.” 

 

 

Ali Çam görevi yaştan ötürü devredecek

 

Ali Çam’ın görevini yaştan dolayı bırakacağını söyleyen Debgici, “ Bu zaman zarfında tabi, İl Gençlik Kolları Başkanımız Ali Çam, 30 yaşını geçmesi sebebiyle yakın zamanda bir devir teslimde bulunacak. Aynı zamanda Büyükşehir Meclis üyesi olan Ali Çam kardeşime yaptığı çalışmalardan, başkan olarak gösterdiği gayretlerden dolayı teşekkür ediyorum. O da önümüzdeki günlerde bayrağı değerli bir kardeşimize emanet edecek. O da aldığı emaneti daha ileriye götürecektir. Gençliğimiz, geleceğimizin teminatıdır.” Diye konuştu.


 

Erdoğan 12 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 12 Şubat'ta Kahramanmaraş'a gelmesinin planlandığını belirten Debgici, "Önümüzdeki hafta Cumhurbaşkanımızı ağırlayacağız. Ben bu coşkuya, heyecanın olacağı güne tüm kardeşlerimizi davet ediyorum. İnşallah 12 Şubat her zaman olduğundan daha coşkulu olacak." dedi.