8 Dizi Final Yapıyor!

Kiminin finali biliniyordu, kimininki ise sürpriz oldu! Beklenmeyen gelişmelerle final yapacak dizilerin sayısı şimdilik 8 olarak görünüyor.

Geçtiğimiz haftalarda final haberleri gelmeye başlamıştı. Son olarak Show TV’de yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ile Elçin Sangu’nun oynadıkları Çarpışma dizisinin de 30 Mayıs Perşembe günü ekrana gelecek olan 24. bölümüyle birlikte izleyicilerine veda edeceği öğrenildi.

Çukur dizisi ile Çarpışma arasında bir bağlantı kuruldu ve dizinin reytinglerinin bu yolla artırılması denendi ama bu da başarılı olmadı. Çarpışma dizisi 5 bölüm sonra veda edecek.

NÖBET

Savaşçı ve Söz dizilerine rakip olarak gösterilen asker kökenli dizi Nöbet için, Pana film çok uzun ve kapsamlı bir ön çalışma yapmıştı. Ancak Pazar akşamları ekrana gelen dizi, ne yazık ki istenen reytingi alamadı ve bu hafta ekrana veda ediyor.

JET SOSYETE

Jet Sosyete dizisi geçtiğimiz sezon Star TV ekranında izleyicilerle buluşmuştu. Bu sezon ise yoluna tv8 ekranında devam etti. Gülse Birsel, Çağlar Çorumlu, Cengiz Coşkun, Hasibe Eren, Derya Karadaş gibi önemli isimleri bünyesinde bulunduran Jet Sosyete dizisi 2 Mayıs’ta yayınlanan 39. bölümüyle birlikte ekrana veda edecek.

HALKA

Yusuf Esenkal ve Serdar Öğretici’nin patronu olduğu ES Film imzalı TRT’nin iddialı polisiye dizisi ‘Halka’ bu sezonun en çok konuşulan işlerinin başında geldi.

 ‘Halka’nın sezon sonu ekrana veda edip etmeyeceği ise merak konusu oldu. ES Film cephesinden gelen haberlere göre, TRT devam etmeme kararı alırsa ‘Halka’ dijital platformda yayın hayatına devam edecek.

GÜLPERİ

Cuma akşamları yayınlanan Show TV’nin dizisi final yapıyor!

Dizinin finali için sezon sonu beklenmeyecek. Dizi geçtiğimiz hafta Cuma günü Berat Kandili nedeniyle yayınlanmamıştı. Bu hafta 29. bölümü yayınlanacak olan dizi, gelecek hafta 30. ve son bölümüyle ekranda olacak.

AVLU

Konusu ve oyunculuklarıyla izleyenlerin çok beğendiği bir dizi aslında Avlu. Star TV’de yayınlanan Limon Yapım imzalı ve başrollerini Demet Evgar, Nursel Köse ve Ceren Moray’ın paylaştıkları dizinin sezon sonunda ekrana veda edeceği öğrenildi.

KIZIM

tv8 ekranında bu sezonun flaş dizilerinden birisi olarak ortaya çıkan Kızım dizisinin de Mayıs sonunda veda edeceği bilgileri gelmekte…

Bizim Hikaye 

Fox TV’nin sevilen dizisi Bizim Hikaye’nin de Mayıs sonu itibariyle ekranlara veda edeceği iddiası var.